Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Candivac - Candida

Renča

Candivac z DocSimon.sk? Posielajú to z Čiech a nie vždy to príde skôr ako za 7-10 dní. Ja ho kupujem tu: www.vitalsupport.sk
Cena o niečo vyššia, ale o to nižšie poštovné ;o)

Renča

Papkáč

ahojte, kto si? RNG ? otazka, a co ked vyhladujem kandidu :))) ???
Potom sa už nevráti?
Netreba náhodou zmeniť celkový prístup k stravovaniu.....?

Linda.BB

Osobne som s Candivacom nebola veľmi spokojná. Podľy vyjadrenia mojej gynekologičky už má Candivac najlepšie roky za sebou. údajne je to najlepšie vidieť na tom, ako klesá jeho cena :oD Doporučila mi FemiVaxin (www.femivaxin.sk) ktorý som si osobne vyskúšala (3 mesačná kúra) a som spokojná. Samosebou nie je to iba o tabletkách, chce to úpravu stravy a flóry (hlavne v žalúdku). Ak chcete ušetriť dá sa zohnať na internete za oveľa lepšiu cenu ako v lekárni. Držím palce.

micka2

Ahojte! Ja som tam čítala v tom letáku o candivacu, že to je aj na akné. Nemá to niekto vyskúšané. Ja síce pošvové mykózy nemám, ale na to akné by som to vyskúšala. Dajte vedieť. Dik.

mia912

ta stranka je -odkaz odstránený- a jedno balenie stoji 12,40 eur.postovne je 5.40 ale stale sa to oplati,hlavne ked si objednas viac...

RNG

Zopakujem tu znova protikandidovu dietu v celku:
Protikandidova dieta nesmie obsahovat volne cukry ani sacharidy, ktore candida vie pouzit na svoje prezitie.
Vcitane komplexnych sacharidov, ktore nase telo rozlozi v zaludku na jednoduche, ktore vie candida potom dalej v crevach pouzit.
Tj zakladom protikandidovej diety je ju VYHLADOVAT.
Pomocne pri protikandidovej diete(nevyhnutne) je brat oreganovy olej(2-3x2 kvapky candiminu), roztok GSE/citricidal(60/35 kvapiek do litra vody, postupne vypit po malickych glgoch pocas dna) a niekolko lyzic kokosoveho oleja denne. Na noc treba zobrat silnu PROBIOTICKU ZMES s kuskom jablka, aby sa mohla rozmnozit v crevach cez noc.
Jedlo by sa malo skladat LEN z masa, ryb, vajec, vela zelenin(okrem zemiakov!!!)orechov a neskrobovitych olejnatych semien. Nic ine!!!.
Extra celuloza/vlakniny, ako pektiny, psylium a kokosova mucka pomozu oslabenu kandidu VYMIEST von z criev.

Realisticky cas na znicenie kandidy v crevach je okolo 2 tyzdnov.

Akekolvek porusenie ci uz diety alebo daviek doplnkov znehodnocuje tuto dietu.

Kandida inde sa da tiez potlacit vyplachom koloidnou striebornou vodou alebo popisanym roztokom citricidalu.

Ale zakladna podmienka na zbavenie sa kandidy je ju vynicit v prvom rade v crevach a nahradit probiotikami

RNG

vcielka maja, protikandidova dieta nie je nizkokaloricka dieta ani hladovka.Takze si asi nedrzala spravnu protikandidovu dietu, ked si chudla.
Depresie su z hladoviek alebo nedostatku mineralov a roznych materialov na neutransmitery.
Nuz to ale v protikandidovej(atkinsovej alebo ketoznej diete), ktora je bohata na bielkoviny ,tuky a zeleniny(bohata teda na mineraly a aminokyseliny)by sa nemalo stat, nie je na to ziadny dovod.
Takze si alebo nejedla dost, alebo si drzala nejaku inu dietu ?

Vcielka Maja

Ahojte, ja idem vyskusat tento Candivac tiez...Mate niektora skusenosti s CANDILAC-om? Pomohol vam? Ak ano, ako dlho ste candilac brali, nez ste pocitili pozitivny ucinok? Ja zatial beriem Candilac 4.ty den.

Poviem vam, ze protikvasinkova dieta je riadna blbost. Skusila som ju dodrziavat a skoro ma to zabilo... (dostala som depresiu a schudla som hrozne) - a samozrejme, kvasiniek som sa nezbavila a tp nemam biely jazyk.