nočné potenie

pripad 2

pripad ...nieco som o tom nasla :nedostatocna cinnost a oslabenie obliciek .Tento druh potenia sa prejavuje najmä v noci a sprevadza ho aj nadmerny smäd...pocitujes aj ty nadmerny smäd ?

radana

Ja som si to citala velmi pozorne a vychadzas mi z toho ty.Radsej by si si mal najst niekoho dalsieho naivneho,kto tym tvojim recickam uveri a potom by si si tu TY nemusel kratit dlhu chvilu s tymi nezmyslami..

radana

mjanik ty si nejak velmi fandis a to naivne dievcatko si nechaj pre seba.Na vsetkych forach o nicom inom nepises,len o akupunkture a ako si nahanas ludi.To asi nemas velmi velku klientelu,ked si ich potrebujes nahanat takymto sposobom.A pevne verim,ze ta tebou vykonavana akupunktura ma veeeelmi daleko od tej pravej,kde sa tomu venuju cele generacie...Ale o tom je tebe skoda pisat,lebo jedine co vies,ked ti sem clovek napise pravdu -osocovat.

Dr jajboli

prosím, nehádajte sa, každý má svoju pravdu. Mjaník, stačí, keď poradíš raz, načo toľkokrát rozvádzaš to isté?

mjanik

radana-nebuď naivná,prečo by akupunktúra mala liečiť len to čo ty uznáš za vhodné a nie to čo ona dokáže!!!!Asi si nejaké mladé dievčatko,ktoré si tu píše z dlhej chvíle.

radana

mjanik,mozes ospevovat akupunkturu ako chces,este by som bola schopna uverit,ze ZMIERNI PRIZNAKY pri pohybovych problemoch,ale pisat pri vsetkych chorobych,ze akupunktura pomoze mi pripada uz chore.