Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nočné potenie

mjanik

radana-akupunktúra pomôže skoro na všetky choroby-tie ktoré nevylieči nieje chyba akupunktúry ale akupunkturistu,že to nevie!!!!

Ivka 1

Vladimirka potenie môže byť aj znakom oslabeného organizmu, nasvedčuje tomu aj
to,že sa priateľ potí hlavne keď je unavený. Predpokladám,že po fyzickej stránke. Aké má povolanie ?

prípad

S tou akupunktúrou by som to rada vyskúšala, ale nepoznám nikoho, kto sa tomu venuje, a k nejakému, čo ho nájdem na internete nepôjdem. Som zo Žiliny, neviete mi niekoho odporúčiť?Inak by som prijala aj nejakú radu, že čo si myslíte, z čoho to môže byť, ale mám pocit, že sa tu rieši úplne niečo iné....

vladimirka.samkova

moj priatel ma nocne potenie...je cely mokry...z cela mu utieram kropejky zakazdym..ale len ked je unaveny..cim to moze byt?

radana

j ,nezaregistrovani uzivatelia tu pisu pod viacerymi nickmi a nie je problem napisat jeden prispevok v muzskom rode a druhy v zenskom :D

radana

No o tych otravnych lekaroch som cosi pocula teraz v poslednej dobe,ako jedneho mudreho liecitela odsudili na podmienecny pol rocny trest odnatia slobody,ktory sa tiez hral na pana boha a odporucal zenskej nech nejde s rakovinou k lekarovi,ze on ju z toho dostane a zenska po roku zomrela.A keby bola isla k tym otravnym lekarom,tak by s najvacsou pravdepodobnostou este zila..A tak je to aj s tym vnucovanim akupunktury od mjanika.

j

No neviem Radana...ja som totiz zena a predokladam, ze mjanik je chlap... :) Alebo nebudem ta tu presvedcovat, to nie je moj problem.

radana

No podla mna mjanik a prispievatel s nickom j je jeden a ten isty.Takze takyto nazor je bezpredmetny. :D Akupunktura je blbost a este tu na Slovensku robena,je to o nicom.Od tej pravej akupunktury to ma daleko...

j

Ahojte, ja len tolko k akupunkture. Keby som nevyskusala na vlastnej kozi, ze to fakt funguje, tak tiez tomu neverim. A bol to dost vazny stav. Slezina, slabe cievy ale hlavne chore oblicky. Chodila som na akupunkturu pravidelne a som ok. Chvalabohu bez liekov a otravnych navstevach lekarov. Nevravim, ze je to zazrak alebo ze to funguje na vsetko, no mne to pomohlo. Takze vy, ktori ani poriadne neviete, co akupunktura obnasa tu nepise primitivne prispevky. Pekny den