prosim vas ja potrebujem poradit ...nikto mi newie poradit zatial...newiete ako sa mam zbawit meliru??? ja wiem vyrast alebo prefarbit...ale to aj nechcem vyrasta to a je to starsne skarede a farbit nechem lebo ja chem uz len svoju powodnu farbu vlaskow....ktora je taka hnedo rysava proste taka dost vzacna lebo este som ju v ziadnom obchode na krabicke nenasla...nemam uplne cervene vlasy....ani oranzowo hrdzave proste take zvlastne....a ja potrebujem ted melir dat fuuuuc??? ako to mam sprawit :( mamina mi uz nechce dowolit si farbit vlasky...a ja tiez uz chem swoju vclastnu farbu takze farbenim to nepojde :( ....PROSIIIIIIIIIM POMOOOOOC!!!!! PROSIM!! NEWIEM CO MAM ROBIT
MELIR-VLASY-PROSIM POMOC!-HELP ME!!-PROSIM!!!
najlepšie bude ak si dáš vlasy zafarbiť v kaderníctve. Farby z obchodu sú úplne odlišné ako sa prezentujú na krabičke. Nechaj si ich kúsok odrásť a ukáž kaderníčke, že práve toto chceš.Ale melír ti bude aj tak cez to presvitať.
Vsak si zafarbi iba tie melirovane pramienky nejakou podobnou akoje tvoja. Uvidis ze kontrast nebude velky a nebude ti vadit ked budu vyrastat...Treba len uhadnut pribliznu farbu...tych moze byt viacej, takze na nieco urcite natrafis. alebo sa spytaj kadernicky. zial o inej metode neviem, ale mozno ti niekto poradi.