stale priberam aj ked chudnem

Príspevok v téme: stale priberam aj ked chudnem
dodga777

je to ako zly sen...jem vela zeleniny ovocia, nejem sladke, sportujem, kazdy druhy den na bicykel a kazdy den doma cviky asi pol hodinu, vpijem len vodu a redukcne neochutene bylinkove caju, ale nedrzim dietu pritom nechudnem a dokonca mam o kilo viac...problemy so stitnou zlazou nemam a ani nic podobne...preco???????

miro333

Je pravdepodobné, že si len myslíš, že chudneš = trápiš sa, ale nesprávne. Preto idú kilá hore. Zásady jedenia si MUSÍŠ naštudovať. Tu je zopár kníh, ktoré pomôžu:
www.schudnem.sk

A k cvičeniu: pre chudnutie je účinné cvičenie pri asi 65 percentách MTF. Tu je princíp: www.schudnem.sk
a ak ten šport nestriedaš, stráca účinnosť. Musíš ísť pár týždňov bicykel, potom pár týždňov trebárs chôdzu, potom stepper...

dodga777

ja vysportovana nie som:D, okrem noh ked vela bicyklujem...zas nezjem denne 2 kila ovocia :) snazim sa mat akurat pestru stravu ani ma nehne jednoducha mat nejaku dietu

Martin_242

Veľa ovocia sa pri redukčnej diéte neodporúča, lebo medzi iným ovocie obsahuje aj fruktózu, celkom tukotvornú látku (ak sa jej prijme priveľa).

ivuša

nemas menej tuku a vyformovanejsiu postavu? ...svaly su tazsie ako tuk, ked vela sportujes, vystvoria sa ti svaly..mozno preto