co poviete na detske presnidavky?

stupel

nie pribrat urcite nie....ale mam taky problem ze robim vecer a prestavku mam o siestej a o deviate a ked vidim vsetkych napchavat tak mam chut aj ja ale nechcem to prehanat a chcem papat spravne a vyzivne tak preto sa pytam ci tie presnidavky su vhodne no pochopila som ze nie ale co si mam teda robit na veceru?a zobrat so sebou do prace?neviete mi poradit?

barbinka

tak tak. nechápem tvoju otázku potom. ty môžeš jesť výživy koĽko len chceš.aj hocičo iné. tebe by sa zišlo ešte aj pribrať.

aduliena

Stupel, keď nepotrebuješ chudnúť, tak čo tu potom riešiš? Kľudne papaj na večeru detské výživy a všetko, na čo máš chuť.

stupel

niekde pisu tak inde onak ... vsetko skodi a vsetko ma nejake tie tuky alebo ten cukor...podla toho co si tu citam mi je jasne ze podla vas by sa asi nemalo jest nic... ja mam 51kg a 170 cm nepotrebujem chudnut ani som nikdy nepotrebovala a vzdy jem co chcem a na co mam chut.... len ma trapi to vecerne prejedanie... ale asi vecer jedavat uz nebudem nic...

aduliena

Stupel, to vôbec nie je hlúposť. Nejde o to, čo držíš diétu alebo nie. Ovocie by sa jesť večer nemalo, telo ho nedokáže večer spracovať. A výživa obsahuje dosť cukru, takže...

stupel

no ja vlastne ani nedrzim ziadnu dietu len sa chcem udrzat... ale moj problem je ze vecer som hladna a hlavne mam chut na sladke....no neviem ci si to mozem davat na veceru..