ahojte.uz dlhi cas mam problemy ze mi je stale zle na vracanie..bola som uz u lekara ale nic mi nezistili. neviete nejaky liek na to? ked mi zacne byt zle aby som si ho vzala a mne to prejde? ale nech neni na predpis
prosim poradite mi liek?
napiste mi tie caje prosim
a ake caje su najlepsie?
lenka555, keď mne bývalo takto zle, tak mi napísali theadryl, to sa myslím užíva pri cestovaní, alebo aj kinedryl, a musím povedať, že to zabralo, aj keď to znie smiešne. Možno je to aj psychického pôvodu. Aj ten persen by mohol zabrať
robili mi krvny obraz a vsetko je v poriadku aj moc je ok.bola som u neurologicky a eeg(alebo ako sa to vola) mam tiez dobre. skusim tie caje pretoze ani ja nechcem brat tabletky ale ked mne je tak priserne zle ze kvoli tomu by som si tabletku dala.a ten tep a busenie srdca mam zrychleny len ked mi je zle.minule mi az zacali trpnut-brniet ruky ale to len chvilku. ake caje su najlepsie?
pavol, trochu bromu ti pomoze. prejde ta chut sexovat a mozno pominie aj malatnost.
A to ti kto povedal, ze malatny si z presexovania??? Keby si sexoval 5x denne, nepoviem ani slovo.Pricinu tvojej malatnosti by som hladala uplne inde.