prosim poradite mi liek?

damian

Poviem len jedno. Aj lenka555 aj Pavol, pite dostatok vody. Pod "doststkom" myslim 2 az 2 a pol litra cistej nemineralnej vody denne. To je vsetko co som chcel povedat, viac sa opakovat nebudem. Ja to na vas. :-)

pavol

no sak ja som aj 5x denne niekedy chapes vela som si uzival s priatelkou a ze som presexovany mi povedal doktor na internom chapes?

Dr jajboli

lenka555, keď mne bývalo takto zle, tak mi napísali theadryl, to sa myslím užíva pri cestovaní, alebo aj kinedryl, a musím povedať, že to zabralo, aj keď to znie smiešne. Možno je to aj psychického pôvodu. Aj ten persen by mohol zabrať

lenka555

robili mi krvny obraz a vsetko je v poriadku aj moc je ok.bola som u neurologicky a eeg(alebo ako sa to vola) mam tiez dobre. skusim tie caje pretoze ani ja nechcem brat tabletky ale ked mne je tak priserne zle ze kvoli tomu by som si tabletku dala.a ten tep a busenie srdca mam zrychleny len ked mi je zle.minule mi az zacali trpnut-brniet ruky ale to len chvilku. ake caje su najlepsie?

agina

A to ti kto povedal, ze malatny si z presexovania??? Keby si sexoval 5x denne, nepoviem ani slovo.Pricinu tvojej malatnosti by som hladala uplne inde.

pavol

no ano agina mam kryvu chrbticu mas paraudu ale malatnost a slabost mam s presexovania neviem co mam robit ake lieky brat a tak vies