mam 15 rokov a prsia veeelmi male...lenze ide leto a len tak bez nicoho by to v tricku vyzeralo katastrofalne...chcem si kupit podprsenku lenze neviem..to si ju mam vyskusat ci sa to neskusa tak ako nohavicky?..absolutne netusim...a ako zistim ktora mi bude dobra?...
Kupa prvej podprsenky...
samozrejme ze su, najdi si na googlitabulky rozmerov pre podprsenky
boze co sa diskusia sa tu rozbehla:D..ale nevadi kludne...no tak dakujem za rady...ale ja sa stale bojim ze taku malu ani nenajdem...su naozaj aj take ze obvod cez prsia mam 80 cm a pod prsiami asi 74...
no akt netusim, ale masturmacia asi nepomaha :D to by vibratory isli na dracku :D
Ale ako to potom funguje? Keby slo len o reakciu v tele, asi by to fungovalo aj pri masturbacii nie? (a to asi nie=D )
jeeej, pdla toho co beres ako male prsa :)
karotka sexom sa to znova rozburia hormony v tele a ma to vplyv aj na prsia, sama som to tak mala, ked sa mo sex zacal pacit a pri tom som abletky brala uz 3 roky
Chlapi šalejú keď baby chodia bez podprsenky a práve malé prsia sú bez podprsenky najkrajšie iba tak v tričku.
Kosa...je to blbost, akurat to suvisi s tym, ze zacali brat hak a tym sa menia aj prsia...tak ako pri tehotenstve...to je pravda..ale vobec to nesuvisi so sexom=)
ved hej,
to neni je seks co sposobuje ze prsia sa menia.
je vela zienok, ktorym sa prave tym ze zacali aktivny sekszivot prsia rozvinuly. a nehovorim ze hned narasli na desiny,,, :)
Musim ta sklamat, mila kosa, ale sexom prsia nerastu:) To by som mala osmicky:))
oprava,
..ked zacneS seksovat....