mam 15 rokov a prsia veeelmi male...lenze ide leto a len tak bez nicoho by to v tricku vyzeralo katastrofalne...chcem si kupit podprsenku lenze neviem..to si ju mam vyskusat ci sa to neskusa tak ako nohavicky?..absolutne netusim...a ako zistim ktora mi bude dobra?...
Kupa prvej podprsenky...
ano skusim dat na to aj tricko..len ja sa bojim aj toho ze bude cez tricko prilis vidiet ten okraj podprsenky ..akoze vo vystrihu..neviem ci myslis toto aj ty..
weary a nezabudni si na vyskusanu podprsenku obliect aj tricko, aby si videla ako to naozaj v nejbude vyzerat, lebo len v podprde to moze byt pekne, ale s trickom spicate- mne sa to stava a neznasam to
Kosa neni zac, naozaj je to aj vedecky potvrdene??
dakujem moc urcite sa ozvem..dufam ze nejaku najdem...chcem len jednu a pokial mozno ciernu...len dufam ze mi naozaj nejaka bude dobra a ze ju zvladnem aj uhradit:D..
sedmikraska,
dakujem za potvrdenie faktu.
karotka,
sedmikraska potvrdila len znamy vedov overeny fakt.
neboj sa ak si kupis malu velkost tak sa vo vystuzenej urcite nestratis, ja nosim Acka Bcka zelezi od vystuze a strihu aka sadne a nosim jedine vystuzene aspon to prida na objeme a spravi tvar
Musis skusat...podprsenky su aj sportove-len "taka vrstva latky", aj vystuzene push-up. Neboj sa, pobehaj viac obchodov.Drzim palce:)ozvi sa, ako to dopadlo.
ok dakujem moc za vsetky rady...pojdem asi zajtra lebo dostanem peniaze od mamy aj na nejake tricka a tak..no tak skusim nejaku najst...a vlastne ako viem ze mi je dobra...ked ma nic nikde netlaci a je to pohodlne asi nie?..a este ze...absolutne netusim ten material z coho je to vyrobene...lebo viem ze su aj tie take vystuzene akoby ale tak jasne ze v tom by som plavala ze az no:D...a preto mi ide o to ze..taka na mna je vlastne len z bavlny nejaka vrstva latky?..alebo aj v tom je este nieco...neviem to nijako inak vysvetlit...pre vas asi banalita ale ja sa v tom moc nevyznam..proste ako by mala taka jednoducha podprsenka pre mna vyzerat...material napriklad a tak...
Weary, podprsenky su od 100, ale aj menej, niektore stoja aj 5000 a viac. To zalezi na obchode. VZDY si ju skus pred tym,ako si ju kupis, rozdielny strih robi svoje. Nezabudni si nastavit pri skusani aj ramienka. Od predavacky si vypytaj A-cko.Ak sa spyta na obvod, povedz,ze 70-75. Ide o to, aby si sa v nej citila pohodlne, nikde ta netlacila.
ok...a este mam dve otazky...prva je cena...kolko asi tak bude stat?..samozrejme ze nechcem a ani nepotrebujem nejaku cipkovanu znackovu:D...uplne jednoducha cierna...zhruba cena...a druha..je to na nej niekde napisane ze ake je to cislo alebo tie udaje v cm?..lebo ked to uvidim lahsie sa mi v tom bude oriantovat lebo na pohlad to bude zlozite...