Ahojte. Prosim vas, silnejsie som sa buchla vcera vecer a vznikla mi normalna modrina.
Dnes je normalne tmavofialova ale ked soi po tej druke prejdem druhou, akoby trocha vystupena a velmi bolestiva na dotyk. Proste to boli aj ked sa toho nedotykam.
Mala som na tom vcera aj lad, ze prilozila nechala zas modrinu zohriat a znova chladit..neviem co sa mi to dnes porobilo
neviete mi nejak prosim poradit?
Zvlastna modrina
asi s tym dnes pojdem na pohotovost ci to vazne nie je prasknute..lebo ta bolest je len intenzivnejsia a obcas to cele akoby palilo alebo co..neviem, je to divne no:(
tak dakujem zatial za rady
Na rozpustanie modrin(krvne zrazeniny) pomahaju rozne enzymi. Najcastejsie je pouzivany bromelain(vytazok zo suroveho ananasu), ale aj ine su, a ucinnejsie(rozne proteolyticke, nattokinaza, serrapeptaza)
A neudrela si si aj kosť? Nemáš výron, alebo prasknuté? Mohla by si zájsť na pohotovosť na traumatológiu, bu´d ti to previažu ako dlaha, alebo ti rajú nejakú masť. Choď kľudne, keď ťa to bolí. Zatiaľ nejaký octan, alebo yelon gel, alebo že by fastum? No neviem, čo by som ti poradila! Snáď ti ešte aj iní napíšu!
na ruke..na prelakti ale ztej vnutornej strany
Môže to byť aj krvná zrazenina, kde si sa udrela, ktorú časť tela?