Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plasticka operacia nosa

Príspevok v téme: Plasticka operacia nosa
nostekova

Ahojte, viem, ze je tu uz jedna rozbehnuta tema o plastike nosa, ale kedze ma uz vela prispevkov a je tazke sa v nej orientovat (riesia sa tam napr. aj dovolenky), tak som si dovolila zalozit novu temu, kde si mozu vymienat skusenosti ti, ktori ju uz podstupili, alebo ti, ktori este o nej len uvazuju. Tak prosim, piste svoje skusenosti

marisssa

ved to mi je jasne, len som chcela vediet, co ta k tomu viedlo.mna urcite esteticka zalezitost:-)sice neviem, ci by to bolo mozne, aj ked mam krivu prepazku v nose...

nostekova

to je myslim jedno, preto ze tam sa plati tolko bez ohladu na to, ci si mala uraz alebo alebo z estetickeho al. ineho dovodu

nostekova

vyslo ma to presne 18 000 Sk. vcera operovali, dnes pustili domov. a marodit, to sa este uvidi.. doktor povedal, ze o dva tyzdne by som mala byt ok.

marisssa

ja ti sice nepomozem, ale chcem sa spytat:ja uz davnejsie rozmyslam o plastike, kolko ta to vyslo?a marodit budes kolko a pobyt v nemocnici?dik

nostekova

Takze zacnem ako prva.. som cerstvo po operacii :) operovali ma vcera v BB, pan primar Kovac. Nemozem este velmi hovorit o vysledkoch, ale doteraz mam z toho len dobre dojmy. Vcera ma nic nebolelo, co som bola velmi prekvapena, cakala som ze to bude horsie. Dnes citim trosku tlak v nose, ale da sa to vydrzat. jedine co ma trapi je, ze mi stale tecie krv. preto sa chcem opytat, co robit, aby to prestalo. totiz, mali mi dnes rano uz vyberat tamponadu, no primar povedal, ze pockame do zajtra, kedze to krvaca, no teraz mi to znovu zacalo, tak sa bojim, ci mi to vobec do zajtra prestane. davam si aj studene obklady.. myslite, ze je to normalne?