Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plasticka operacia nosa

Príspevok v téme: Plasticka operacia nosa
nostekova

Ahojte, viem, ze je tu uz jedna rozbehnuta tema o plastike nosa, ale kedze ma uz vela prispevkov a je tazke sa v nej orientovat (riesia sa tam napr. aj dovolenky), tak som si dovolila zalozit novu temu, kde si mozu vymienat skusenosti ti, ktori ju uz podstupili, alebo ti, ktori este o nej len uvazuju. Tak prosim, piste svoje skusenosti

dana3

Caute!Mam termin u dr.Gubu....ale bojim sa,lebo som nevidela ziadne jeho prace....mate niekto skusenosti? nostekova; 18000.'? Ja budem platit min.35000.' ....booooze mooooj ;-)))

londonka

nostekova: Ahoj, dufam ze si spokojna s vysledkom operacie. Ja tiez rozmyslam... mas prosim ta adresu a tel na Kovaca? Ako dlho sa u neho caka na termin? Diky moc.

iwuska

baby, aj vam sa tak masti pokozka pod tymi leukoplastmi? to je priserne, najradsej by som si to vsetko strhla dole a vycistila

Livaa

marissa
ved najospevovanejsi je dr. Kovac z BB je to dr. na ORL a specializuje sa najma na nosy,takze je dobry,vela bab ho chvali,ale mne je od ruky,ja som z KE

marisssa

vobec, zatial to len chcem a mam v myslienkach, ked budu na to prachy, mozno..som zo stredneho sk, ale ani netusim, kt.dr by bol ten naaaj.:-)

Livaa

marissa
ja mam tiez krivu prepazku aj hrbol,tiez by som ho chcela upravit celkovo. A mas uz vyhliadnuteho dr? Ja mam obavy z tamponady.

Livaa

marissa
ked mas krivu prepazku poistovna ju preplati ale v nemocnici na ORL nie u sukromnych plast.centrach. Kebyze chces nieco navyse ako upravit hrbol alebo spicku tak to sa asi plati,alebo to zavisi od dr.