nedavno mi moj znamy povedal, aby som nepila z jeho salky,pytala som sa ho preco a povedal mi,ze nechce aby som nieco chytila, pretoze vraj spaval s promiskuitnou partnerkou...mohli by ste mi prosim napisat, ci viete o nejakej pohlavnej chorobe ktora sa prenasa slinami?
pohlavna choroba...PORADTE pls
tu ani nejde o tu salku tak, ono sa to uz stalo viac krat, ja len potrebujem aka pohlavna choroba sa moze takto dostat, pretoze sa boji aby som to nechitila, hoci n mu este neprisli vysledky z krvnych testov
no moze to byt aj tak,ze to proste len nechcel,alebo ma nejaky odpor voci tomu,aby si mu pila zo salky a pokial viem, tak aids sa prenasa len krvou, takze by musel mat nejaku ranku v ustach, urcite nie slinami.
slinami sa da preniest vela chorob, aj pohlavnych - napr. AIDS mozes dostat vymenou slin - ale potrebovala by si na to urcite mnozstvo (2 litre) co si myslim ze je "trochu" nerealne, ale je velka skala chorob ktore sa daju aj takto prenasat... otazne je len to ci ten znamy ozaj len nechcel aby si pila z jeho salky :)
Asi len nechcel, aby si mu oslintala salku.
mozno len nechce, aby ini ludia pouzivali jeho salku :)
trosku pouvazuj, sliny su tiez telesna tekutina...a nemusi ist len o pohlavnu chorobu ale hociaku inu pliagu (bakterie...)