Je to normalne?...uz tyzden drzim dietu,pijem litre vody,jem trikrat do dna male a zdrave porcie..kazdy den cvicim aspon dvadsat minut a neschudla som este vobec nic?..dokonca ked som stala na vahe ukazalo o kilo viac..ale verim,ze to je tym,ze som vypila vela vody..ale aj tak..vobec nic za tyzden? :((..prosim poradte...mam jest este menej?..alebo viac cvicit?..alebo co?..
je to normalne????
tak mensich 5 porcii ako mam teraz 3 to sa ani neda..lebo jem ako vrabec..len trosicku..a bohuzial nemozem ani beh,ani bicykel,lebo som prednedavnom mala vyklbene koleno..cize ja len take lahke cviky doma :)..cize vidim to tak,ze este asi uberiem stravu,lebo nevladzem viac cvicit
tak kolko by som mala cvicit ak chcem schudnut??
moja, ja tak nechudnem uz rok....ked to nejde tak asi vie preco:)
akoze nehladujem..mne staci to co jem..ale ma to nastvalo,ze dietujem a este vazim o koli viac?..ako sa poznam tak ma to urcite prestane bavit a sa prezeriem a bude pokoj :((
Jedz každé 4 hodiny zdravé ale výdatné jedlo. Cvič. A nečakaj zázraky za týždeň :) možno najskôr priberieš..ale ked si nato telo zvykne tak váha pôjde pekne dole. držím palce. A HLAVNE!!! NIEKDY NEHLADUJ...pokazíš si metabolizmus a s chudnutím je aaamen...