ako sa da nakaziť syfilisom?

Príspevok v téme: ako sa da nakaziť syfilisom?
pandorína

ahojte.chcela by som presne vediet ako sa moze clvek nakazit .nie len napisane ze pohlavnym stykom.lebo ja som taky normalny pohl.styk nemala,ale robila som ine veci.a mam taku vyrazku ,najprv bola normalna apotom zacala byt mokra,ako pisali ze pri tej chorobe su mokvajuce.mam ju uz dlho,ale mokru som len jeden den a potom sa to upokojilo a je to lepsie ako pred tym,uz ani nesvrbi.dakujem

ssss

a marfuska,v mudreh knihe sa aj tak vsetko nedozvies,u kazdeho choroba prebieha inak, uniekoho sa ani roky nemusi prejavit,viem toho od hospitalizacie pomerne dost,a nema jednoznacnu formu,takze ber s rezervou co sa dozvies na nete...ja som sa tiez vela dozvedela a nakonie to bolo uplneinak... a som stastna ze som z toho von!

ssss

MOJI MILI.LEN PEKNE CHODTE NA KOZNE,NIC NESTRATITE,JA SOM SI TIEZ MYSLELA SAK LEN VYRAZKA,A NAKONIEC SOM SKONCILA V NEMOCNICI NA 2 TYZDNE,ZEVRAJ SYF... NA TO SA MOZE ZOMRIET AJ DNES AK SA NELIECI,TAK CHODTE A NESTRACAJTE CAS NA NETE...

nika_g

Mám jeden problém.Mám vyrážku.Je tam už dosť dlho a stále nemyzne.Bola som s kamarátkiným synom,ktorý má vrodený syfilis.Totiž ona rodila ako nakazená.Ja som o tom nevedela a hrala som sa s tým malým.Aj ma oslintal no proste deti.Dá sa to dostať aj iným spôsobom ako pohlavným stykom? Mám strach.

marfuška

Pandorina,ja Ta nechcem strasit.To som bola na jednom seminári,bola téma syfilis a tam na diaprojektore ukazovali také detičky,ozaj chudata.Osobne som to ešte nevidela.A prestan už mysliet na to najhoršie.

marfuška

NO ved píšu že može byt aj na jazyku a perách.Len sa nikde nespomína,že by bola mokrá a svrbela,ako si to napísala v 1.príspevku.Ozaj si myslím že sa nemusíš ničoho bát.No ale,keby predsa niečo,nechcem strasit,najlepšie by bolo zájst za lekárkou.Ono sa to dá úspešne liečit antibiotikami.Ale nechcem strasit.Vieš je to také poradenstvo cez internet.Ešte som nemala tú čest to vidiet,ale videla som detičky ktoré sa narodili syfilistickým matkám.To len tak na okraj.Nechcem strasit,opakujem.