Výplach pošvy

Príspevok v téme: Výplach pošvy
kostlivec

Chcem sa spýtať, či je správne robiť si výplach pošvy preventivne? lebo niekde som citala, ze zeny, ktore si robia vyplach castejsie, mavaju aj castejsie problemy napr. s mykozou. lenze ja uz druhy den mam nejake svrbenie a rozmyslam ci mam alebo nemam "vyplachovat" . trochu ma to zaraza, lebo mam protikvasinkovu liecbu a myslela som si, ze som sa mykozy uz zbavila.bohuzial asi este nie :( vdaka.

RNG

Kostlivec, probiotika su najucinnejsie brane tesne pred spankom s jablkom. To da probiotikam moznost sa v traviacom trakte cez celu noc sa rozmnozovat, jablko je pre ne dobra vyziva, a tym vytlacit plesne a kvasinkove infekcie.
Tantum rosa je dost neucinna a pomerne skodliva chemikalia. Ked si uz chces robit vyplachy, rob ich radsej roztokom GSE alebo koloidnou striebornou vodou.
Ale ako som povedal, problem je v crevach.

kostlivec

a ked sme uz tak odbocili od temy, tak by som sa rada opytala ohladom probiotik. je pravda, ze sa maju jest nalacno, ze nesmu ist do zaludku so ziadnym jedlom?

RNG

kostlivec, ten uvedeny zdroj je jemne pomyleny. Obilniny aj celozrnne su vsetku silne zdroje sacharidov.
Tie musis naspon na tyzden- 2 vynechat a nahradit kokosovym olejom, 3 lyzice minimum denne(pripadne jeho zlozkou, kaprilovou kyselinou-aj ja ju drzim, v trochu ludovejsich cenach, a treba jej dost, aspom 3x2 gramy)
Co sa tyka takej malickosti, za studena vytlacane oleje nemozu byt margariny!!!
Margarin je hydrogenizovany a polymerizovany tuk.
Vhodne tuky su oznacene panenske a extra panenske(virgin, extra virgin)

kostlivec

ved ja praveze drzim nizkosacharidovu dietu uz mesiac a pol + pijem lapacho + bakterialny lyzat co mi odporucila imunologicka. a uz to bolo v pohode, az doteraz...takze dik za rady, vyskusam...