Chcem sa spýtať, či je správne robiť si výplach pošvy preventivne? lebo niekde som citala, ze zeny, ktore si robia vyplach castejsie, mavaju aj castejsie problemy napr. s mykozou. lenze ja uz druhy den mam nejake svrbenie a rozmyslam ci mam alebo nemam "vyplachovat" . trochu ma to zaraza, lebo mam protikvasinkovu liecbu a myslela som si, ze som sa mykozy uz zbavila.bohuzial asi este nie :( vdaka.
Výplach pošvy
S oreganom by som sa neodvazil, to je silna korenina a nie velmi vhodna na sliznice.
RNG a mozem si urobit aj oreganovy vyplach? Ak ano v akom pomere?
Kandida sa da na kratky cas vyhubit vyplachom s roztokom GSE( 30 kvapiek do pol litra vody), alebo koloidnou striebornou vodou. Ale ked ich nevyhubis v crevach, vrati sa ti to spat.
Nestacia len probiotika, treba prejst na ultra nizkosacharidovu dietu, brat 3xdenne lyzicu kokosoveho oleja, 3x2 kapsuke oreganoveho oleja a za tyzden by si mala vidiet vysledky.
ale je pravda, ze som v poslednej dobe polavila v jedeni probiotik, takze asi preto som to opat "pocitila" (nastastie len mierne). to bola chyba...
RNG: jasne, kandidozu si liecim vnutorne, aj tak neznasam uz vsetky tabletky, cipky a pod. na vyplach som mala na mysli tantum rosa. da sa na to pouzit nejaky z prirodnych latok? ak ano, z coho sa ma pripravit? dakujem
vyplach s cim.
Od toho zavisi, ci je dobry, alebo zly.
Kandidozu treba liecit v prvom rade tam, kde je jej daleko najviac, tj v crevach.
Ked ju tam vyhubis a nasadis dobre probiotika, tie ti vyrobia plno latok proti kandide, co moze telo pouzit inde v tele