čo mám robiť?

Príspevok v téme: čo mám robiť?
chrobacik

ahojte....velmi potrebujem od vas radu...asi pred 6 mesiacmi som sa rozišla so svojím priatelom no aj po rozchode sme sa stretávali vždy ma chcel bozjavat ale ja som to nedovolila lebo som chcela zabudnut on má priatelku.... a minulý mesiac sme sa stretli na jednej opekačke kde sme boli celý večer spolu....dlho sme sa rozprávali a zrazu ma pobozkal a ja som ho neodsotila začali sme sa bozkávať a nakoniec sme sa pomilovali...potom čo sa tam stalo sa mi asi 4 dni neozval a potom mi apísal sms že lubi svoju priatelku a že aj mna má rád ale nech radsšej zostaneme kamaráti...lenže ja to nedokážem :(( nechápem prečo som to dovolila asi lebo ho lúbim...ako ho získať späť?čo mám robiť..??poradte mi prosím..vždy kdekolvek sa stretneme stále na mna pozerá a ked ma vidí aviť sa s nejakým chalanom strašne žiarli a vyčíta mi to..tak prečo ak lubi ju prečo mi nedá pokoj?:((((((

gater

Povedz mu nech ide do ... Je to hlupak a urcite ti bude niekedy tvoje srdce velmi ubodavat svojim spravanim.. Zabudni a cim skor. j

chrobacik

ratafak dakujem za tvoje slova aj za pomoc ktoru mi prostrednictvom tvojich prispevkov poskytujes mozno si neuvedomujes ale velmi mi to pomaha konecne vidiet pravdu aj ked to boli...:(((((((

ratafak

no vidis, si inteligentne dievca, ktore vie prekuknut manipulacne reci suknickarov, tak to je dobra skusenost pre teba

chrobacik

ratafak no s tymi sladkymi recami mas pravdu slubil mi ze sa s nou rozide ze lubi stale mna a ze zacneme odznova ale potrva chvilu kym to ukonci s nou aby jej moc neublizil a potom mi napise sms ze lubi ju.......a ked som ho neskor stretla zasa recicky ....vraj sa mu vyhraza ze si podreze zily ako ja ju poznam a viem ze ona je psychicky mimo ale zeby toto chcela spravit

ratafak

hmm, si mlade dievca, hlavu hore, nekaz si zivot suknickarmi. pouc sa na svojich chybach, a kracaj dopredu za svojim stastim.

chrobacik

mám 18 teda už skoro 19....je to človek ktorého neskutočne lúbim...a ano je to sukničkár....velmi chcem byt s niekým iným ale nemožm......poslala som k vode už dvoch uasných chalanov o ktorých viem že ma naozaj mali radi......

ratafak

tak ja ho osobne nepoznam, ale z toho co pises je zrejme ze chalan chce sediet na dvoch stolickach. a jedno dievca, i ked ho lubi mu nestaci, skusa nevie presne co chce, alebo chce stale viac- s jedlom rastie chut, mozno je to daky suknickar, ktory ma este dalsiu babu takto rozbehnutu a ked mu neda jedna,tak uteka za inou, su take typy chalanov. Celkom to sedi na jeho spravanie. A o laske to neviem, su ludia ktory to dokazu predstierat, len aby dosiahli jedno. Tak mozno to cele na teba len hral. Ale ja ho osobne nepoznam.
Mal som taku kamosku, ktora mala chalana, a bola donho neskutocne zalubena(zaslepena) on ju mal ocividne na sex, lebo sa k nej priznal len ked chcel rychlovku a ona stale slepo verila, ze ked je s nou tak mu je tak dobre,ze to ju urcite lubi, len je taky svojsky, ze mu aj tyzden nechyba a potom zrazu prifrci po rychlovku a usta ma plne sladkych reci o laske a podobne. A to jej aj 10 ludi hovorilo, ze aky je, ale ona si to nedala vyhovorit, a kvoli tomu sa potom este prinom trapila, dalsi rok. Teraz je sama, a myslim ze ma pred sebou novy zivot nove vyhliadky, nove moznosti!

karkulka

chrobacik on urcite neni spravny chlap pre teba.ak uz aj chodil s tou babou ktoru vraj lubi a stale sa chcel s tebou bozkavat tak je to este rozdrapene decko alebo obycajny casanova ktory si chce udrzat tvoju priazen a stale mat v zalohe tu babenku.utekaj a zabudni na neho cim skor..nech sa s nim trapi niekto iny...btw kolko mas rokov?

chrobacik

nechápem chlapov.......ako ratafak predtym ako si zacal s tou jeho terajsou sme spolu boli vyse pol roka a boli sme spolu stastny no potom sa to pokazilo a on si zacal s nou...asi mesiac potom co sme sa rozisli to uz si zacinal s nou mi napisal ze ma chce spät a ze s nou to ukonci ak mam este zaujem ale ja som sa uz nechcela vratit lebo mi ubliozil.....a teraz mi vypisuje ze on neznese aby som bola s inym ze on ma nechce stratit.....myslis ze je to len o sexe?lebo ja nemam taky pocit....a nechapem jedno ak lubi frajerku ako dokaze robit take veci ublizuje nie len mne ale aj jej....:(((((((((