ahojte....velmi potrebujem od vas radu...asi pred 6 mesiacmi som sa rozišla so svojím priatelom no aj po rozchode sme sa stretávali vždy ma chcel bozjavat ale ja som to nedovolila lebo som chcela zabudnut on má priatelku.... a minulý mesiac sme sa stretli na jednej opekačke kde sme boli celý večer spolu....dlho sme sa rozprávali a zrazu ma pobozkal a ja som ho neodsotila začali sme sa bozkávať a nakoniec sme sa pomilovali...potom čo sa tam stalo sa mi asi 4 dni neozval a potom mi apísal sms že lubi svoju priatelku a že aj mna má rád ale nech radsšej zostaneme kamaráti...lenže ja to nedokážem :(( nechápem prečo som to dovolila asi lebo ho lúbim...ako ho získať späť?čo mám robiť..??poradte mi prosím..vždy kdekolvek sa stretneme stále na mna pozerá a ked ma vidí aviť sa s nejakým chalanom strašne žiarli a vyčíta mi to..tak prečo ak lubi ju prečo mi nedá pokoj?:((((((
čo mám robiť?
jedine co mozes urobit, je najst si niekoho nezadaneho. Preco, lebo ked ma inu priatelku, tak lubi ju a nie teba- teba ma len na sex a to ze na teba ziarli a podobne, je len psychologicky tah na teba, aby ta drzal v hrsti. cim viacej budes rozmyslat ako ho dostat spet, tym ti bude horsie a tym sa viacej do toho zamotas. a budes len nejaka bokovka, pre neukojeneho samca.
OMG, kto chce kam, pomozme mu tam!!!