Ahojte, dnes sa chystam do solaria, mam snedu pokozku ale biele miesta(nie moc) z klasickeho opalovania, tak by som to chcela trosku zakryt. Mozete mi povedat, ti skusenejsi, o aky odtien mi pokozka stmavne, ked idem prvykrat, kolko odporucate minut?
Solarium
Ahojte
mam otazku ohladom opalovania v solarku: Aka je najvhodnejsia poloha v leziacom solarku? Na chrbte, na bruchu...? lebo mam pocit, ze krk a dekolt sa mi vobec neopaluje a neviem, cim to je. Na tom mieste je totiz v solarku umiestnena ventilacia, tak neviem, ci ziarenie posobi aj na krk alebo nie. Dakujem
jancecka: som ti do nejakej témy písala, tuším do ahojte.
barbinka, môže to byť samozjreme aj solárkom,aj opalovaním na slniečku,keď to preženiem, lebo pokožku to vysušuje, ale myslím že v mojom prípade to tak nie je. Mne už od základnej školy vraveli že vyzerám staršie, síce nebola som vyspelá, ani teraz som neni :D ale tvárou, jednoducho nie som z tých šťastných ktorý aj v 25-ke vyzerajú na 18 D: ale našla som si o 5 rokov naj kamošku, alebo ona našla mňa? a nádherne sa dopĺňame :D ona pri mne zostarla a ja pri nej zmladla :D
no viem ze odporucaju odstup 48 hodin
ahojte, chcela by som sa spytat, zacala som chodit do solarka, uz som bola par krat, naposledy som bola predvcerom a to na 7 minut, chcem ist aj dnes tiez tak na 7 minut...ale chcem sa spytat ci je zle ak by som sla potom aj zajtra , t. j. sobota, ci je to velmi zle ak pojdem dva dni po sebe...a potom samozrejme ze dalsi krat by som sla az v pondelok...je to mozne? moze sa mi nieco stat, ale bo je to v pohode...prezijem to, vsak ? :-)))))
jancecka: máš toľko rokov, čo ja. len podľa mňa vyzeráš staršie ako ja. a môže to byť aj tým solárkom. mne všetci tipujú maximálne 18 rokov.
Mozem jednu otazocku, tiez som zacala chodit do solaria a chodim 2 x do tyzdna tak na 10 minut, som dost bleda a nevyzram konecne ako mrtvolka len sa chcem spytat co pouzivate za kozmetiku po solarovani :-)
24 :D veľa alebo málo?