zachladnutý sval na chrbte - bolesť pri pohybe

Príspevok v téme: zachladnutý sval na chrbte - bolesť pri pohybe
jancecka

Ahojte, manželovi cez víkend ako keby seklo, aspoň sme si to mysleli.A to keď zdvíhal ťažkú vec. Tak som s ním bola u obvodného a ten bez akéhokoľvek ohmatu alebo bližšieho pozrenia povedal že to je zachladnutý sval. Dá sa to len tak vedieť? Pichli mu injekciu do prdele od bolesti a dal užívať tabletky nejako že atralgicin, tuším tak akosi, a to sú len od bolesti, má to opuchnuté, už je pondelok a nejako sa to nelepší. Nemôže to byť niečo vážnejšie? Netreba na to obstrek? A nejaké antibiotiká? Verím viac vašim radám a názorom ako lekárom D: čo je na to dobré? natierala som mu to aj nejakou masťou, zabudla som názov, na bolesti klbov tuším,ale nepomáha

jancecka

ďakujem všetkým za rady :D včera bol na kontrole, opäť mu pichli injekciu do prdele, ale len od bolesti a už mu to prešlo, tá masť ktorou som mu to natierala bol fastum gel, vlastne mu to ešte stále natieram preventívne :D a kúpila som mu tielko, takže ho povinne nosí :D už to je lepšie a zajtra musí ísť do roboty, bolí nebolí robiť sa musí, dúfam že mu v krížoch nerupne znovu, ešte raz vám ďakujem

stanic

a hlavne musi byt v klude, ked bude daco tazke zase nosit, platnicka vyskoci ako nic, treba to nechat vyliecit bez namahania

mira

Tento stav je podobný reumatickým stavom a príčinou je prekyselenie a tuhnutie /hlavne mäso, soľ, prípadne cukor/

usmev

jancecka, na takéto problémy je výborný bioptron, polarizované svetlo, ktorý dokáže regenerovať bunku a na seknutie pomáha prírodný produkt,ktorý je v podobe masti -hrejivý,niekoľkokrát denne sa treba natierať.duratnakatka@zoznam.sk

...........

no ak to stale neprechadza, asi by to mal vidiet neurolog, mozno by to chcelo obstrek. Mne na stuhnuty sval po prechladnuti pomohol Ketonal - tabletky a ucasne aj mast - ale neviem ci to je aj bez receptu, alebo je celkom dobry Emoxen gel. Ja som to mala na krku a tiez som mala pocit ze mi seklo ale bolo to len prechladnutie, nemohla som poriadne otacat hlavu a bolest isla do hlavy, medzi lopatky a do celej lavej ruky.

Najčítanejšie články