Pilates/CD v Emme

Príspevok v téme: Pilates/CD v Emme
zuzkas82

Ahojte,

kupila som si Emmu, je tam CD - Pilates. Včera som si to pozerala a zda sa mi to velmi lahke. Neviem si predstavit, ze by to cloveku mohlo pomoct vytvarovat si postavu. Preto sa chcem opytat, ci s tym niekto ma REALNU skusenost, t.j. ci sa niekomu podarilo vytvarovat si postavu pomocou PILATES.

zuzulienka222

ahojte, možno je to trošku blbé ale rada by som odkúpila cd pilate I z časopisu emma... a boli ešte aj nejaké cd pred tým?... ak má niekto ,,záujem,, tak sa mi ozvite na e-mail.... díkes :)

velve

Ak si to este necvicila tak skus to najprv vo fitku s trenerkou, alebo si radsej kup to DVD Winsor Pilates mozes objednat v teleshope. Su to 3 DVD v jednom je uplne presne popisane ako sa ma spravne cvicit a aj pripadne varianty ako sa mozu cvicit jednoduchsie ale ucinne. Ja som si s tymto programom perfektne vyformovala postavu. Zo zaciatku som cvicila len ten 20 min. program a ked uz som tie cviky ovladala jak sa ma, tak som si pridala 2x tyzdenne uz aj ten hodinovy. Bola to dobra investicia.

monika27

Ahoj, Pilates je velmi dobré cvičenie na formovanie postavy, začala som ho cvičiť a citim na sebe, ze mi to dosť pomáha. cvičí ho aj Madonna. Samozrejme každému vyhovuje niečo iné. . .Možno je to pre niekoho hrozne ľahké, ale ked to skúsi cvičit aspon 3-4 mesiace potom nech komentuje, či to pomáha alebo nie.:-)

petussska

ja somm to tiez cvicila vcera a dnes a nejako ma boli pod rebrami, moze to byt z toho ze mam svalovicu alebo je to z toho dychania ci co? inac nebolo to lahke, ale superb ze tam dali to dvdcko som sa potesila:)

fraisee

tak pokial robis pilatesove cviky spravne, su velmi narocne, ak sa ti zda lahky, necvicis ho spravne. to cd som ale nevidela, je mozne ze su tam zaradene lahsie cvicky, ide sa predsa od zakladov, postupne sa to stazuje.

monika2008

Caute ja som si to tiez kupila a vcera vecer som to pozerala...a vobec to nieje take lahke pokial niesi gymnastka..Akoze najprv si to skuste a uvidite ze sa ani raz nezdvihnete poriadne..

zuzkas82

No je pravda, že zatiaľ som si to len pozrela a neskusala som to cvicit. Ale pripadalo mi to hrozne lahke a nudne (podobne nudne ako napr. cviky na chrbticu). Ale asi mate pravdu - zrejme to len vyzera tak "ľahko". Skusim a uvidime, či sa svalovica dostavi.. ;-)

lulu7

Ja som si ho tiež kúpila a poviem Ti, že mám dobrú kondičku ako športovkyňa, ale tento Pilates mi dal poriadne zabrať. Aj ja mám z neho svalovicu. Takže si to najprv vyskúšaj a potom uvidíš. Stojí to za to :-)

aduliena

Zuzka, Pilates naozaj nie je ľahký, to sa ti len zdá. Možno je ľahký len vtedy, ak sa necvičí správne a potom to samozrejme nemá ten efekt, ktorý by malo mať. Treba sa ho naučiť správne cvičiť a určite si s ním vytvaruješ postavu.

jancecka

Aj ja som si kúpila asi pred rokom dvd s pilatesom, lebo sa mi to zdalo lahké, cvičila som to možno dva krát a tú svalovicu som ešte nikdy nezažila, je to veľmi náročné cvičenie, veľmi, aké to máš potom cd? Skúšala si to? lebo vôbec to nie je ľahké, vyskúšaj a potom napíš :D