Zacnem klasicky: Mate s nou niekto skusenosti? Zabralo to?
Koncim vyzvou: Podte ju niekto drzat so mnou!!!
13 dnova mliecna dieta
nazdar baby tak ja mám za sebou druhy deň a zatiaľ celkom v pohode.Vážiť sa nevážim aby ma to neodradilo.Ozaj osobne poznám dve ktoré zhodili 7kg.Tak si držme palce. . .
ahojte kočky... ja som ju už síce začínala minule, ale mi do toho niečo vošlo, tak som to nemohla dodržiavať, takže oddnes začínam od znova... dúfam, že vydržím... :D
baby..nic proti, ale takto schudnete zo svalov, zhorsi sa vam zdravotny stav a aj tak znovu priberiete..mozno nie hned, ale do roka urcite. Co keby ste radsej skusili zdravu stravu a cvicenie pri ktorom by ste sa zabavili?? Mohli by ste si dovolit aj "zhresit" a neobvinovat sa koli tomu...Mne osobne dlho trvalo kym som pochopila, ze toto je ta najlepsia cesta..Ved predpisany jedalnicek je strasny...este k tomu ked je zamerany jednostranne napr. len na bielkoviny..1.) obmedzuje vas to 2.) nemozte sa takto stravovat do konca zivota..3.) ak chcete byt zdrave a krasne, mat zdrave vlasy a nechty ktore sa nelamu, potrebujete zdravu stravu a pohyb. Nemusi to byt nic tazke..pre zaciatok stacia aj kazdodenne cviky pri telke alebo prechadzka. Uvidite ako to na vas bude krasne vidno, ked takymto sposobom schudnete 2 kila. Bude to mozno trvat nieco vyse tyzdna(pri mliecnej diete to trva asi 1 den), ale bude to navas fakt vidno!! Tymto sposobom vas prosim, nedrzte tieto hlupe diety, lebo sa znicite..
Caute kocky ja som na 8 dni dnes som zhresila s rozkom.Vaha stale ta ista -2.5kg
prosim vas poslal by mi niekto tuto dietu?
ahojte baby,
ja som nas tvrtom dni, do vcera som mala uz kilo aj pol dole, ale vcera som zhresila vecer a dneska rano vaha bola taka ako vcera rano.. tak idem dalej a dufam, ze uz s pevnejsou volou.. vy ako?
Vytaj Weronika drzim palce.
Cvicila som len raz lebo teraz mam same poobedne a nestiham,alebo povedane som leniva ale od zajtra uz xcem poctivo aspon trosku cvicit.Jojo sa nebojim lebo za tych 5 dni sa mi scvrkol trosku zaludok.Vsak touto dietou sa moze schudnut az 8kg takze 2.5kg si myslim ze je zatial v poho.
čaute kočky... ja sa tiež pridávam... Od dnes som začala, tak som zvedavá, že ako dlho vydržím...