PRVY ORGAZMUS (ženy)

soja

baby poviem Vám že ani ja som nemala vaginálny ale keď som ho mala hoci s pomocou ruky či jazyka a bol pri zom aj vo mne bol to 100 x lepší orgazmus ako len s tukou či jazykom. No a našťastie partnera mám takého že on sa nespraví kým ja nie som a niečo skúsim poradiť možno sa budeš cítiť blbo ale vyskúšaj sprchu na klit možno ti to pojde . tak som dosiahla svoj 1 orgazmus a mala som vtedy asi ja neviem no chodila som do 6 ak nie 5 triedy na ZŠ

monicka2509

ja som mala a mam takeho partnera,ktory ma nedokaze uspokojit a stale mi hovori,ze na mna nestaci,ale ja za to nemozem,ze nevie ako na to,ved ma 22 rokov,tak snad by mal vediet

ani ja...

hi..ja som dosiahla len klitorialny a to len sama... uz dlhsiu dobu som bez partnera, ale ked som ho mala, tak som sa tak sustredila na to, aby som to dosiahla, ze to jednoducho neprislo.. vzdy som bola napata a cakala som a cakala... potom som mala druheho a s tym mi to takmer prislo, ale v tom nam zaklopal niekto na dvere hh...som si ista, ze este minutka alebo dve a je to.. ale bola to len jednorazovka, tak sa to uz nezopakovalo :)
a poviem vam, ze ta jednorazovka mi chutila viac ako ten prvy partner ;) skoda ze existuju pohlavne choroby... :D a nie nie som nymfomanka, tak ma tiez nezvozte :)

chiconyvv

miciiii...ono sa to da prezit..mam z toho dobry pocit..ale na tele mi to nejako nic nerobi..asi to chce trening..zacnem trenovat viacej sama doma :D :D :D ;)

utopia..to si ma velmi nepotesila..do kelu..dufam ze to nebude aj môj pripad..to by som nerada..

utopia

Milá moja,nič si z toho nerob ja žijem s manželom už 12 rokov a ešte nikdy som nemala orgazmus. Sex mi vobec nič nerobí. Takisto pri prvom milovaní ktoré som prežila s mužom,som nemala z toho nič,ani ma to netrápi. Iných partnerov som nemala tak neviem povedať či by to bolo iné.

miciiiii

ja nechapem len to jak sa to niekomu nemoze darit spravit sa sam..to sa da aj prezit bez neurobenia sa ??ja potrebujem sexovat aspon kazdy druhy den ale kedze chudaka priatela nexcem zabit tak pouzivam aj ruky =))))