Ako schudnut z prs?

kukuricka

to je chore, jak vobec mozes povadat, ze som sa skamaratila s anorexiou,...............uz len tento pristup ma rozculuje, dokelu, ved tolko dievcat sa trapi a chce tejto choroby zbavit,a nevedia ako z toho von, ale ako vidim ty si rada.............

Martin_242

vikii: Toto naozaj nevyriešiš inak, než plastickou korekciou po 18 roku života.
Musím Ťa ale upozorniť, že je to mimoriadne bolestivá operácia s veľkými možnými komplikáciami a dlhodobou bolestivosťou, určite by som to nikomu neodporúčal.
Mal som možnosť vidieť desiatky doslova znetvorených pŕs po zmenšovacom zákroku.
Áno, menšie, ale zjazvené, neforemné a bolestivé - a to myslím nikto nechce mať traumu na celý život.
Odstrániť také množstvo vlastného tkaniva je náročné, pokiaľ nemáš kvôli ich váhe vážne problémy s chrbticou či bolesti, ani nad tým neuvažuj.
Skôr sa ich nauč mať rada, aké sú a uvedom si, že hlavne mladým mužom sa veľké prsia na dievčatách páčia.

vikii

Ach jaj no to je ten problem ze mam 15 takze na plastiku ist nemozem a oni su velke, uz ma unavuje ze si nemozem kupit pekne podprsenky a pri sporte to tiez nieje nic moc=( zacala som 90 dnovu dietu m ale moc som ju nedodrzovala ale ovocne ranajky sa stali pre mna samozrejmostou, drzala som ju len dakych 30 dni a schudla som 5 kg, a potom ? potom som sa skamamratila s anou...tym sa radsej neriadte

palomino

jedine zmensit na plastike. Bud rada, ze ich mas ake mas, vacsine zenam po schudnuti ako prve idu prsia a potom maju len vechtiky...

angeles

neviem v com je problem predsa ked schudneme zmensia sa nam prsia a naopak...mozno to mas proste v génoch ze taka budes proste...prsia su krasne...ale nie zas obrovské...