V poslednom case som schudla 10kg, a zacala som chudnut aj preto,ze som dufala ,ze sa mi zmensia prsia ako vacsine z vas. Ale oni su take iste! a teraz ich vidno etse viac..co mam robit? chcem mat mensie prsia pls.Som z toho uz zufala
Ako schudnut z prs?
ahojte...ja mám tiež problém,chcelaby som menšie prsia...nemám ich ani teraz veľké,ale ja by som chcela ešte menšie...neviem prečo...proste sa mi veľke prsia nepáčia...a je mi jedno,či sa páčia chlapom alebo nie...proste by som chcela menšie...cítila by som sa lepšie...tak som sa chcela spýtať,že keď schudnem,či to bude viditelne aj na hrudi..
je to genetika,s tym nic neurobis
ak priberies,priberies vsade
casom mozno zistis,ze velkost prs je asi tak podstatna v normalnom vztahu ako farba vlasov
to su problemy. ja mam 16 a som plocha ako lata. a zacina tym trpiet aj moje sebavedomie aj ked nie velmi. da sa nejako " pribrat" na prsiach??
No teda, ja mám skôr opačný problém. Mala som dosť veľké prsia, ale ako som schudla 25 kg, tak kde nič tu nič. Nevravím, že by som chcela mať také ako predtým, ale väčšie by bodli. :)))
no ked to tu tak citam, ...ze...80C...su velke mam problem s podprdou...co mam hovorit ja , ked mam 70 F...to je problem:)
jaaaj co by som ja dala za taketo problemy....ja mam male prsa a ked schudnem tak to ide hned ako prve z nich dole...:)
genetika je genetika. ale ved chlapom sa to paci