haalo..... moj problem je taky , ze pocas zimy som straasne pribrala..... mam 18, a stale som bola uplne chuducka, pri vyske163 cm som vazila50kg!
najhorsie na tom je asi to ze som si v zime vobbec neuvedomovala ze sa nieco s mojou postavou deje..... ale na druhej strane som sa ani privelmi neprezierala !
no teraz ked uz je teplucko, opliekla som si tricko a sporo som pred zrkadlom odpadla, ked som zbadala moje obrovske brucho, trciace z kazdej strany:((
hned som sa odvazila a pri nezmenenej vyske163cm vazim 61kb . pribrala som vyse10kg pocas tej otrasne zimy!!! a moje miery su 88_81-93....
ma niekto podobne skusenosti? pretoze mne sa to nezna bezne takto pribrat pocas jednej zimy:(( ak mate podobne skusenosti tak dajte vediet.... aj ako ste sa toho potom zbavili... dakujeeeem
po zime otrasne prekvapenie:((
kukuricka takze sme na tom asi rovnako.. je to hrozne... ja uz neviem co mam so sebou robit:((
ja som si to v zime az tak nvsimala zrejme preto lebo to oblecenie je v zime predsa len trosku hrobsie, volnejsie.....
ale teraz , hanbim sa vyjst von len tak v tricku.. skyvam to ako sa len daaaa, ale nemozem t tak robit donekonecna, musim zacat s nejakou dietou, ale akou??
ked ja vobec nie som zvyknuta drzat diety:((((nikdy som to nepotrebovala
teraz tu len tak sedim pozeram na svoje obrovske tukove brucho, a je mi z toho do placu....
najhorsie je asi to ze doma si asi vobec neuvedomuju ako vyzeram, a stale do mna tlacia nejake jedlo:(( takto sa schudnut neda!!!!
Zdravím. Ktorá dáma má skúsenosti s používaním HSL liekom INDIVINA ? Podeľ sa prosím o svoje poznatky. Začínam ich užívať,chcela by som vedieť,ako ich znášate a ako na vás pôsobia.Díky.
Ahojte Kocky :-))) ... NEBOJTE SA ... MY!!!! TO DOKAZEME ... JA SOM SI DALA PREDSAVZATIE DO KONCA SK. ROKU ... dole 4 Kg ... Chcem svojich krasnych letnych 50 ... :-))) Pre mna bude najvacsie potesenie ... ked sa zmestim do starych nohavic :-)). Po zime vzdy trosku priberiem ... tak 4-5 kg ... ale v lete som uz vo forme ... :-) aa dokonca tento rok si to snazim udrzat aj v zime :-)).
Zofi ... hmmm... mas pravdu ... ked mas blbe obdobie .. to je hruza.... ale vzdy musis mysliet pozivitne .... zivot je krasny ;-)
cosi, jasneze som videla ze priberam, aj gate to hlasili,ale jednoducho som mala aj blbe obdobie a som si takto kompenzovala, a nemala som pevnu volu, ale teraz uz som zacala chodit do suboru, po dlhom case, a kondicku mam uplne v keli, ale snazim sa aby to slo dole, najlespi sposob ,co na sebepozorujem , ked som neni doma, ale s partiou, alebo niekym, a vobec mi to nepride ze potrebujem tolko jest, a je mi fajn, lenze teraz mam skuskove, cize som doma, ale davam si uz pozor, a nerobim radikalne zmeny, ze dietovat, jednoducho snazim sa jest menej ale vsetko, ale i tak mam roztiahnuty zaludok, takze musim sa prve dni trochu premahat, ale potom sa trocha scvrkne a bude to lahsie:)..........
a ked denne date k tomu rychluchodzu na hodinku su zazraky este vacsie:)
aj mnme sa toto podarilo:(...........a mam tiez 18, a som o cm mensia,ale tiez som mala 52kil, a teraz........61-2........cize hruza.......mozem si obliekat maminine tricka, lebo v tych mojich obtiahnutych, vidno kazdy fald, a predtym som bola uplne v pohode.........a ah jaj........ale uz sa snazim nejest tak vela.....lebo u mna to bolo tym ze som isla na vysku a mal som dost casu, a to som vyuzivala sedenim a jedenim...........takze treba zacat sportovat, a nejst sladke ked tak tak iba do obeda potom uz nie.........
Počas zimy skoro každý priberie a hlavne cez sviatky. Ja, ak chcem zhodiť,tak po 18.00 hod nejem, dám si keď jablko a to je všetko. Cez deň vyváženú stravu, neprežierať sa!!! A uvidíš, že zhodíš. Nejesť večer, to robí zázraky.