chcela by som vedieť, či fajčenie može sposobovať akné...viem, že to nie je samozrejme zdravé na pleť..ale neviem, či može sposobovať aj vyrážky, lebo mám vela známych, čo fajčia a maju fakt nádhernu pleť ako bábätko, tak preto neviem, či by mi to mohlo ovplyvniť to, že sa vyhádžem...lebo toho sa pri fajčení najviac bojím..
fajčenie a jeho vplyv na pleť..
moja mama fajcila 20 rokov a pred 2 mesiacmi uplne prestala. Plet ma viditelne jasnejsiu, bez podkoznych vyrazok a posobi ovela mladsie. Takze vplyv to na 100% ma.
Čo ja viem, tak fajčenie vysušuje pokožku. Asi nefajčíš správne.
fajcenie vplyva na vitamin C v tele... nedostatok tohto vitaminu sposobuje..resp. moze sposobovat vyrazky takze kto fajci tak nech uziva kazdy den vitamin c je mozne ze to pomoze...(ja som fajcil 3roky a nemal som vyrazky...potom som obmedzil fajcenie na obcasne ale aj tak po kazdom zure kde som pil a fajcil sa mi spravili vyrazky takze ma to stale stvalo ...potom som skusil ten vitamin a je to super a fajcim len prilezitostne
habshs:urcite ti to nepomohlo,to je iba nahoda :D
ja som zacal fajcit asi pred dvomi mesiacmi.Momentalne vyfajcim asi pol krabicky...niekedy aj celu a mozem povedat ze mne fajcenie na akne len a len pomohlo.Mam vyrazok ovela menej.Ale zase ja fajcim len lightky...mozno ti ktori fajcia silne cigarety,tym sa plet zhorsila...newiem...
ja som fajcila 3roky pred polrokom neskor som prestala a zhruba cca po 2-3mesiacoch sa mi plet pekne upravila vyrazky sa mi nerobia sem tam akne ale to riesi kozmet.salon.Takze kto ma problem s pletou a je fajciar tak nech prestane.Ale treba trpezlivost vysledky sa neobjavia hned.
fajcenie moze sposobit akne, ano.
ja tiež v práci nefajčím, ani doma. len keď si ideme niekam sadnúť.
nemas zaco wiwien poznam to tiez som fajciarka sice nefajcim vela a pravidelne ale dam si :-(. A poznam to ked sedim niekde s kamaratkami a ony fajcia...inak cez den ma ani nenapadne si zapalit a v praci vobec