chcela by som vedieť, či fajčenie može sposobovať akné...viem, že to nie je samozrejme zdravé na pleť..ale neviem, či može sposobovať aj vyrážky, lebo mám vela známych, čo fajčia a maju fakt nádhernu pleť ako bábätko, tak preto neviem, či by mi to mohlo ovplyvniť to, že sa vyhádžem...lebo toho sa pri fajčení najviac bojím..
fajčenie a jeho vplyv na pleť..
Fajčenie nespôsobuje akné, ale môže ho v určitej miere zhoršovať. Čiže, ak by si nefajčila, mala by si miernejšie akné ako máš teraz.
macik..no to je ešte aspon ten lepší prípad, ked vysušuje..:)bo ja s tým chcem už prestať, ale teraz som začala robiť v bare a vela razy sa aj nudím , alebo prídu známi ktorí fajčia a už to ide..ale dakujem ti za radu..a názor..:)))
Fajčenie nie je príčinou akné. Akné je vylučovanie prebytočných tukov a hlienov z tela. Ak je akné zapálené, sú tam i jednoduché cukry.
Fajčenie je nebezpečné len v kombinácii s hlienmi, ktoré sú lepkavé. Vtedy sa na ne nalepia dechty a škodliviny z fajčenie a môžu urýchliť tvorbu nádoru.
urcite to ma vplyv na plet a pokial mas citlivu plet mozes sa kludne vyhadzat.. Ale podla mojich skusenosti skor plet fajcenie vysusuje..