fajčenie a jeho vplyv na pleť..

Príspevok v téme: fajčenie a jeho vplyv na pleť..
wiwien

chcela by som vedieť, či fajčenie može sposobovať akné...viem, že to nie je samozrejme zdravé na pleť..ale neviem, či može sposobovať aj vyrážky, lebo mám vela známych, čo fajčia a maju fakt nádhernu pleť ako bábätko, tak preto neviem, či by mi to mohlo ovplyvniť to, že sa vyhádžem...lebo toho sa pri fajčení najviac bojím..

martina25

Fajčenie nespôsobuje akné, ale môže ho v určitej miere zhoršovať. Čiže, ak by si nefajčila, mala by si miernejšie akné ako máš teraz.

wiwien

macik..no to je ešte aspon ten lepší prípad, ked vysušuje..:)bo ja s tým chcem už prestať, ale teraz som začala robiť v bare a vela razy sa aj nudím , alebo prídu známi ktorí fajčia a už to ide..ale dakujem ti za radu..a názor..:)))

mira

Fajčenie nie je príčinou akné. Akné je vylučovanie prebytočných tukov a hlienov z tela. Ak je akné zapálené, sú tam i jednoduché cukry.
Fajčenie je nebezpečné len v kombinácii s hlienmi, ktoré sú lepkavé. Vtedy sa na ne nalepia dechty a škodliviny z fajčenie a môžu urýchliť tvorbu nádoru.

macik78

urcite to ma vplyv na plet a pokial mas citlivu plet mozes sa kludne vyhadzat.. Ale podla mojich skusenosti skor plet fajcenie vysusuje..