Cawte som 19 rocny chalan a mam jeden problem, jak my zacina laha noha tak tesne nad nou mam take dve hrčky pod kožou a v priemere maju asi cca 2 cm a su kusok od seba. Neviete co to moze byt??? Tusim ked je hrcka na prsniku tak je to rakovina prsnika tak neviete co moze znamenat toto????
Hrčky na nohe
mozu to byt aj vyrastky kosti.
No ok, diky za rady, a nepoznate nejaky web kde napr su normalny doktory a radia pri nejakych problemoch??
Teda pichnu ti injekciu,nebudes nic citit a vyskrabu ti to.nemas sa coho bat.Ja som v zahranici,preto cakam ,ale ked sa vratim,hned si to pojdem dat vybrat.radim ti,chod si s tym.
ahoj.tak myslis asi hrcky v slabinach,ja to mam tiez tri na jednej a tri na druhej strane.sla som s tym ku gynekologicke,vola sa to nymfomy.Kazdu hrcku ,ktora je na tele,ktora tam nema byt,treba odstranit.Mne zenska povedala,ze by to tam nemalo byt,tak mi porobila vsetky rozbory krvi a mocu,vyslo to dobre,ale aj tak musia ist z tela von.Lebo nymfomy su nadoroveho povodu ,tak von s tym.Ja tiez pojdem,len este nemam odvahu,ale moja maminka to vyberala,umrtvia ti to ,je to bezpolestne a poslu na rozbor,ci je to zhubne,ci nie.Ale mozes mat aj podkozny tuk.no ja to mam uz asi 7 rokov,zatial sa mi to nezmenilo,nepodrastlo.najdi si na google-hrcky v slabinach a precitaj si