Ahojte,..zacala som brat antibiotika,neviete mi poradit,ako predist hnackam?Viem, ze nicia crevnu mikrofloru a neviem co s tym...dakujem
antibiotika vs. hnacky
Inac je plno prirodnych doplnkov ktore tak isto zabijaju bakterie ako atb ale nie su az tak tvrde na probiotika, napr GSE. Lactobacily totiz znesu ovela vyssie koncentracie GSE ako stafylokoky a streptokoky. Takze je mozne vybit zle bakterie bez znicenia dobrych.
Pauza medzi probiotikami a antibiotikami musi byt co najvacsia.
Probiotika je najucinnejsie brat tesne pred spankom s jablkom(obsah zivin pre rozmnozenie probiotik, FOS), aby sa mohli celu noc rozmnozovat
..ja som praveze citala,ze aj pocas brania treba brat probiotika..len ze sa nesmu brat sucasne s ATB,..tak ako vravi usiko.Tusim som to citala na stranke probiofixu...
tak-tak. A pri hnackach vypit znacne mnozstvo tekutin, aby si nebola dehydrovana.
ved probiotika si hned lup....najlepsie od RNG, ten ma najlepsie ceny, ak nie tak v lekarni dostat,,,,myslim, ze u nas sa najlepsie vyplati Biopron, je tam 30 tbl. a stoji okolo 240 sk....nie je ich treby dat do chladnicky, su vcelku stale......ale probiotikum si daj 2 az 3 hodiny po antibiotiku....