Profertil - ma niekto skusenosti?

Profertill

Profertil - -odkaz odstránený- manžel začal užívať Profertil a ešte nemá ukončené ani mesačné balenie a už \"som v tom\", takže vrele odporúčam, aj keď nie je lacné

Julis

Dobry den
Prosim vas nemam stitnu zlazu bola zhubna tak mi ju vyoperovaly celu.Uz 2roky som po oziaroch jodom 2x a teraz ustalena zdrava bez stitnej na eutyroxe 112 denne
Chcem otehotniet a zistil mi zensky doktor gynekolog z vysledkov z krvi ktore sa robia na funkciu vajicok ze mam nizku hodnotu a neni to ze som uplne neplodna ale mala sanca prirodzenov cestov otehotniet a doporucuje umele oplodnenie.
No
Predpisal mi teraz ako na prebratie vajecnikov clostylbegid tabletky na 2 mesiace za sebu uzit a kupila som si fertilup pre zeny .
Moze sa to konbinovat.
Som zufala 6 mesiac snazenia a nic a partner o umelom ani pocut.
Je tu odbornik na takyto problem stitna nizka hodnota hormonu a problem plodnostov.

vercab

Ahojte neviete mi povedať či Fertilup pre muzov niekomu pomohol upraviť kvalitu spermii? A zlepšil spermiogram?

vercab

Ahojte nevie mi niekto poradiť? Manžel ma malo pohyblivých spermii niečo cim by sa to zlepšilo a zrýchlenie spermii,... aby som otehotnela ....lebo profertil už užíval 3 mesiace a akosi nezabral

RNG

Profertil ako prostriedok na zvysenie tvorby spermii sice obsahuje spravne potravinove doplnky ale v dost malych davkach.
Ale to je len prostriedok pre muza, nie pre zenu, kde treba adresovat najma libido a hladinu hormonu prolaktinu, ktory nedovoli zene otehotniet. Skus na libido adaptogen Dong Quai(angelika cinska, "zensky zen sen") , niekolko gramov, a na prolaktin na znizenie hladiny yam, davka Diosgeninu by mala byt 200 mg denne.
Muzovi moze pomoct aj doplnky pelu, maca, zen sen, vytazky z divokeho ovsa a podobne. A nenosit teplu spodnu bielizen, lebo teplo znizuje produkciu spermii.
Aj celkom maly pocet spermii je este aj tak v milionoch na jeden vyron, takze je hodne aj na zene, nielen muzovi na otehotnenie.

Ivka 1

Vercab ja som ťažkosti s otehotnením nemala. Skôr naopak :) Jasne, až budete vedieť ako výkonné sú manželove spermie, môžete postupovať ďalej. Inak aj menštruačný cyklus sa dá veľmi pekne upraviť prírodnou cestou.
O plodných dňoch pri nepravidelnej menštruácii som našla tento článok:najmama.aktuality.sk , skús prečítať,možno Ti to v niečom pomôže.