smutna z bakterii :((

Príspevok v téme: smutna z bakterii :((
kristinka

no caute ladynky..no ja som z toho debil..si predstavte pred 2 tyzdnami mi z krvi zistili nejaky maly podiel chlamydii, no nedalo sa povedat ze je to este pozitivne..bolo to na hranici a povedali ze ked nastanu nejake problemy tak ze aby som prisla..no a nastali..zacalo ma boliet v podbrusku..tak mam antibiotika a priatela tiez poslali na urologiu..a viete co je sranda?on je moj prvy a ja jeho tiez!!na 100% mi nebol neverny a ja jemu tiez..o tom sa nemusime ani bavit..no doktor povedal ze to sa prenasa LEN pohl. stykom..ze ma frajer mozno podviedol s nejakou co to mala..ale to je taka somarina az to boli.. ale najnovsie clanky hovoria ze sa to da chytit aj vodou a aj na zachode a aj inak..potvrdil to priatelovi aj urolog..no dobre ale o to by ani neslo..asi to je dost blbe..ale dneska ma to nejako prepadlo tie problemy s chlamydiami a ako bol u mna priatel tak som sa rozplakala..ze preco akurat my..ze predsa som neni ziadny stetka co furt niekoho strieda a on tiez nie je ziadny kurevnik..on je moj prvy a ja jeho tiez.. a gynekolog si mysli asi pravy opak o nas..je mi na nic aj z tych tabletiek co proti tomu beriem ale aj celkovo..sice ich beriem len druhy den a pobolieva ma ete trosku podbrusko ked ho stlacim, no ja vam mam taky strach ze sa toho nezbavim..ze to budem mat nafurt..co ked mi tie antibiotika nezaberu.. :(( ja som sa vam cela len tak vyrozpravat.. :(

veronika

Všetkým Vám držím palce aby ste sa zbavili tých "svinstiev" a tiež držím pale aj sebe. Pred dvomi rokmi mi zistili mimomaternicové tehotenstvo. Bolo komplikované a nechýbalo veľa a dopadlo by naozaj zle. Po dvoch rokoch od operácie ma môj gynekológ poslal na oddelenie, kde liečia neplodnosť. Doktor ma poslal na vyšetrenie na chlamídie zo sterov a krvi. Nemala som žiadne problémi, nič ma nebolelo, všetko bolo OK. Bohužiaľ v krvi mi zistili protilátky na chlamídie. A práve tieto potvory sú zrejme príčinou všetkého zlého. Vybrali sme spolu z manželom antibiotiká a po opakovanom vyšetrení stále som v krvi mala protilátky. Teraz čakám na ďalšie výsledky a dúfam, že budú v poriadku. Neriešim, od koho som to dostala a ako, prečo. Riešim len to aby sme boli obaja v poriadku a aby sa nám po dosť (pre mňa) dlhej dobe podarilo otehotnieť. Jediné čo zrejme je najdôležitejšie je myslieť pozitívne a veriť, že všetko bude dobré.

kristinka

no samozrejme ze mu verim..pretoze bol na testoch a vysli negativne.. keby bol taky ako niektori tak si kludne teraz aj on moze mysliet ze som ho podviedla.. :) hm..ale uz som vyliecena chvalabohu.. :)

ivette

kristinka: netrap si hlavu. Ja mam zase tiez chlamydie a tiezsom sa dozvedela, ze sa to prednasa stykom. Kedze za seba mozem dat ruku do ohna, zacala som sa trapit, ci by moj priatel... Co je vsak aj tak debilina, lebo on toho jednoducho jendak nie je schopny a ani nema kedy, lebo som stale s nim. A potom mi moj gynekolog povedal, ze mam verit nasmu vztahu a nie vlastnym vymyslom a navyse, a teraz pozorne citaj "chlamydie maju aj mnisky a zeny, ktore este NEMALI pohlavny styk". Takze to vypusti z hlavy, pretoze to tak je, ver svoju partnerovi a nie reciam.

ela

Ahojte..ž som písala ale musím znova..Test na chlamýdie obsahuje Iga,IgG a asi IgM.. Ja som mala pozitívne IgG-93 a kožná povedala že mám chlamýdie..u gynekológa som zistila že ich vlastne nemám ale som ich prekonala (aj keď netuším kedy?)a že mi to ostane v krvy..čo na to vravíte? je to tak? dá sa s tým niečo robiť? alebo zmenšiť to číselko?

zuzba

Ahoj moja:),
mojim najväčším trápením v živote sú kvasinky ... Lekárka mi robila aj testy na chlamýdie a našťastie boli negatívne. Prvý gynekológ ma liečil stále tým istým - bola som tam každý mesiac a išiel ma presviedčať, že partner má inú. Vymenila som gynekológa. Druhá gynekologyčka mi vysvetlila z čoho všetkého je možné kvasinky dostať a ver, že nie len z pohlavného styku. Tak isto to je aj u chlamídii - som vtom dosť informovaná ... Takže treba sa vystriehnuť: plavárňam, všetkým možným bazénom, tanga-nohavičkám,nohavičkám z umelej hmoty (nosiť len bavlnené-naozaj to pomáha),obmedziť sladkosti, pridať do jedálnička mliečne výrobky, zeleninu, ak nie je potrebná antikoncepcia - nebrať ju (ja ju beriem :)), na intímnu hygienu nepoužívať mydlá, len produkty určené na ňu - najlepšie sú s obsahom laktózy, dodržiavať prísnu hygienu preda aj po sexe ... ale hlavne pred, nepoužívať parf. vložky, vyhýbať sa verejným WC, ak tak, nesadať si nikde na dosku - okrem doma ... Kvasinky a chlamídie sú svine ... Neprenáša sa to len pohlavným stykom ... Ale aj tak ma gynekologyčka išla presviedčať, že ma frajer podviedol ... Tak som vymenila aj ju ... Teraz mám súkromnú a je ozaj bombastická ... A konečne mám pokoj viac ako polroka :)
Dúfam, že Vám tieto malé info pomohli :)

ela

Ahojte..Ja som bola u kožnej a dala mi spraviť testy na chlamýdie..po mesiaci som bola šokovaná keď mi povedala že sú pozitívne..mám len jedného sexuálneho partnera a tak som ho hneď obvinila že s kým bol..ale prisahá že s nikým..Ja som si tie testy dala spraviť aj vo februáry a boli negatívne..Inak nemám žiadne príznaky..ale nemôžem to povedať 100% pretože mavam často aj candidózu a tak som to možno prehliadla v týchto príznakoch..Co s tým? Dá sa nakaziť aj inak ako pohlavným stykom? Tu som sa dočítala že ano..

kristinka

macka ja som nemala ziadny vytok.. :( hm..tak ti drzim palceky nech to mas setko uz aj ty oki.. :)*..mna uz brusko vobec neboli.. len ete to netem zakriknut! vela stastia ti

macka28

Kristinka, mňa tiež bolelo bruško, celé, bola som nafúknutá ako balón a mala som nejaký zvláštny výtok, čosi ako špinenie. Po tabletkách zmizol, bruško občas bolieva, ale to mám niečo s mechúrom. Zatiaľ neviem, čo to je, môže to a nemusí súvisieť s chlamýdiami. Bud.týždeň idem na vyšetrenie. Neboj, ty sa toho zbavíš jednoduchšie, keď to bolo len na hranici. Držím palce.

kristinka

macka mne bral krv gynekolog..a mozem sa ta spytat ake si mala priznaky? mna hrozne pobolievalo podbrusko..ale jak mi nasadil antibiotika tak hned prestalo..da sa povedat ze po prvej tablete..no na dotyk je ete strpnute cele.. ete to neni oki.. asi preto ze to uzivam len 3 necely dnik.. :(je to svinstvo..priatelovi ete neprisli vysledky ze ci to ma..no dufam ze nie..lebo sme dlhsie nemali sex a tak to mozno nechytil ani.. dufam ze nie..chuda aspon on nech to nema.. :(

sunnysweetie33

ahojte a viete o tom,ze vseljake taketo chronty s adaju ziskat aj z vonavych vloziek..moje mile a zo vseljakych kremov,ktore pouzivate na umyvanie pohlavnych organov..ved na to staci len voda a nie vseljake blbosti..davajte si pozor..