ahojte. s priatelom sme spolu už vyše 5 rokov a asi pred dvoma mesiacmi som zistila, že si esemeskuje s nejakou babou.neboli to len také nevinné smsky. mali trochu sexuálny podtón. povedala som mu ze o tom viem a presviedčal ma že sú to len smsky ze s nou nič nemal a že to uz skoncilo.vôbec neviem načom som lebo stále si predomnou skrýva mobil a vždy znervoznie ked si ho chcem pozriet.a ked sa ho spytam či si s nou este píse tvrdí ze nie. mate s niecim podobným skusenost?
píše si s inou
VSTAVAJ VSTAVAJ!!!!!VSTAVAJ!
robi z teba hlupu naivnu kravu co vsetko zozere a ako pises je si tebou isty ze ho nikdy neopustis, daj mu pocitit ze mas k sebe uctu ked ju uz on k tebe nema a spytaj sa ho narovinu ci z teba robi tu naivku lebo nie si sprosta - jaasne chapeme ze ho milujes, kto by nemiloval toho svojho no myslim ze klesnut na taketo dno a dovolovat si to co si on dovoluje by bolo na mna vela chcela by som pauzu a na robvinu by som mu povedala chod sa prevetrat vysukaj ju ked to chces ale ku mne sa nevracaj - som uprimna ale vzdy som bola a toto by bol vrchol ! sms- ky so sexualnym podtonom??? a co si ty chudera ze si take nechas?! treba ti zanadavat aby si si dala dole tie brilky co nosis! ZOBUD SA DIEVCA - toto nie je daleko k nevere!
nechcem sa s nim rozist lebo ho lubim ale ani sa nechcem o neho delit s niekym inym a stale riesit nejake p....co ho otravuju.ale ak sa to nezlepsi tak mi nic ine nezostane mozno sa potom spameta.ako tie smsky boli dost zarazajuce ale on mi na to povedal ze napisat je jedna vec a spravit druha ze keby snou nieco mal tak uz by nechcel mat sex somnou.
lochnes, podla mna nestoji za to. Vies. ine by bolo, keby mal dobru kamosku a napsial jej napr. mam ta rad, ako ked nejakej holke vypisuje smsm so sexualnym podtonom, to by s amne urcite nestacilo. Vies mozno si chce dokazat, ze este je o neho zajuem,ale napr. mne osobne staci, ze ma zaujem o mna moj partner a nemusim si nic dokazovat. Na tvojom mieste by som sa s nima si tiez rozisla. Ked nedokazes doverovat o com ten vztah potom je? Vies, keby si vedela, ze to definitivne ukoncil a nikdy to nezopakuje, bolo by to ine. Ale takto je to strasne. Lebo sama nevies na com si. Ale maj svoju hrdost,aj ked ho lubis, ale si mlada a mozes si najst niekoho, kto bude pisat len a len tebe a nebude vypisovat inym babenkam. No rozhodnutie je na tebe. Len ty vies, co konkretne jej pisal a ako to myslel
nemyslim, ze by si to mala hned ukoncit, ako tu niektore radia..najskor sa treba porozpravat, vydiskutovat a potom sa uvidi..a nie, klame ta, nechaj ho a take reci...rozumnejsie je podla mna pokusit sa to riesit..ked to nepojde, vtedy uz treba rozmyslat nad inymi moznostami
no ved to ma trapi najviac ze take smsky co jej poslal mne nikdy nenapisal.
Ahoj,mne sa stalo nieco podobne.My sme mali s byvalym prave horsie obdobie,ale niekolko takych sme uz za 7 rokov prekonali.A vtedy som si vsimla,ze je nejaky iny.Ked som sa ho na to pytala,len mi povedal,ze ma nejake problemy sam so sebou a nech mu dam trosku casu.Tak som netlacila.Nikdy som nebola typ zeny,co by partnera kontrolovala.Mam pocit,ze dovera je vo vztahu asi najdolezitejsia.A vtedy sa mi snivalo,ze som mu nasla v tel.sms-ku od nejakej inej a ze sa mi priznal,ze ma podvadza.Tak mne viac netrebalo,mala som chrobaka v hlave.Tak som sa rozhodla,ze pre svoj pokoj mu skontrolujem telefon.Branil sa ako pes a ja som videla ze sa nieco deje.Este mi aj omylom posalal sms,co patrila jej.Sice tam nebolo nic konkretne na identifikaciu,ale tie oslovenia ake pouzil,nepouzival nikdy pri mne.A zena vyciti,ze to nebolo pre nu.Potom sa mi len vyhovaral,ze chce ozivit nas vztah a preto vymyslel pre mna nove oslovenia.DRISTY.Hned na to som sa dostala ku telefonu a tam som nasla dost intimne sms-ky,tak ako pisete ze so sexualnym podtonom.Ale sa zasa vyhovaral,ze to nic neznamena,ze je to len taka zabavka,kedze sa preve vela hademe.No a par dni na to som zistila,ze ma skutocne podvadza.Len som sa s hrdostou otocila na podpatku a odisla.Aj ked ma potom este prosil mnohokrat o odpustenie,ale uz je neskoro.V momente,ked jej napisal prvu taku sms,tak mam stratil.Ja na tvojom mieste by som to nenechala len tak,nikdy to nie je len tak,inak by to nerobil a pisal by take sms tebe a nie tej druhej.drzim ti palce a prajem ti vela sil,budes ich potrebovat:-)
chcela som napisat lochnes, prepac:-)
lochcns, ver tomu, ze toto neprestane, daj m priucku. Ytoto mi robil bylay. JA vo vseobecnosti nemam nic proti tomu,ak priatelovi napise nejaka slecna (aj ked ziarlim ako pes),a le keby si s nejakou pisal sms so sexualnym pdtonom, tak dovidienia. JA by som to neznieslA. ak mu to len tak lahko prepacis, tak to bude pokracovat dalej. Je to tazke, ked ho lubis, ale nenechaj so sebou zametat, pretoze potom to bude len a en horsie, vem o com hovorim. Drzim palce.
lochcns, ver tomu, ze toto neprestane, daj m priucku. Ytoto mi robil bylay. JA vo vseobecnosti nemam nic proti tomu,ak priatelovi napise nejaka slecna (aj ked ziarlim ako pes),a le keby si s nejakou pisal sms so sexualnym pdtonom, tak dovidienia. JA by som to neznieslA.