ahojte. s priatelom sme spolu už vyše 5 rokov a asi pred dvoma mesiacmi som zistila, že si esemeskuje s nejakou babou.neboli to len také nevinné smsky. mali trochu sexuálny podtón. povedala som mu ze o tom viem a presviedčal ma že sú to len smsky ze s nou nič nemal a že to uz skoncilo.vôbec neviem načom som lebo stále si predomnou skrýva mobil a vždy znervoznie ked si ho chcem pozriet.a ked sa ho spytam či si s nou este píse tvrdí ze nie. mate s niecim podobným skusenost?
píše si s inou
on ju v adresari ani uloženú nemal.no len tak to určite nenechám ale este neviem ako to vyriešim možno urobí nejaku chyba asi este počkam čo bude dalej.
A lochnes co ides robit??? Mas nejaku "taktiku" ci to ides nechjat tak??
Mademoiselle to mas pravdu, moze si ich vymazavat ale ak ho vzrusuje pisat si s nou vacsinou si tam nejaku sms necha a mozno si ju cita viac krat, ked ostane utlm okolo toho mozno spravi chybu(ked si telefon chrani ako blaznivy asi tam nieco skryva) a co takto kuknut ci ju ma stale v adresari??? Je to tazke, mna by asi porazilo od jedu. Ja som radila takto lebo sa mi nezda ze by ten vztah chcela lochnes ukoncit. Aj keby si ten blb nic ine nezasluzil, nie,
no všetko ostatné je medzi nami fajn len to stráženie mobilu ma dost znervóznuje.
lochnes klame ťa na celej čiare,aj u nas to takto začalo,skrývanie mobilu,potajomky telefonovať,dokonca aj bolenie hlavy bolo ked mal byť sex,v noci som sa zobudila o tretej ráno a moj drahý sedel na posteli a esemeskoval o dušu,najprv všetko tajil,potom som zistila ze sa aj s nou stretáva.No trvalo to skoro pol roka,hádky,plač,nič nepomohlo,nakoniec som odišla od neho,3 roky zahodil jedna radosť.Keby sa mi to teraz stalo,tak by som to ináč riešila.Ja ti radím,zober mu mobil,kontroluj ho všade a ked ti ho nedá,tak da vykašli na hajzla,nech si píše do smrti.
toto by ten chalan nemal robit...najprv sms a potom co...myslim ze v tom bude nieco viac...netrap sa pochybnostami a nech sa chlapec rozhodne co mu je prednejsie ci 5 rocny vztah alebo trapne vypisovanie...
Presne tento problem som aj ja riešila, smsky a smsky...Ja som to nevydržala a všetko som zo seba dostala a pýtala sa ho rpečo to robí povedal mi asi si potrebujem niečo dokázať..a kde sme my..nám netreba nič dokazovať??? alebo my sme už samozrejmostou...?
ooo tak to je sila, po 23 rokoch? Akoze to sa ti necudujem, ez si na tom mizerne. Prepokladam ze mate deti a vyhovorka, ze si si ho nevsimala, kua, akoze to je akak vyhovorka? Starat sa o deti domacnost, chodit do prace a pritom este poklonkovat doma manzelikovi? Ako toto nepochopim. Keby mal mat chlap nalozene na pleciach tolko co maju zeny padli by do postele ako zbite psy o 8mej vecer a nestihali by dokopy nic. A ons aeste pan velkomozny bude stazovat ze si si ho nevsimala. OOO Ak mu to tolerujes, tak to bude robit dalej, je to tazke a hlavne, ze ste manzelia tolko rokov. Ale neviem si predstavit ze yb to robil moj manzel. Brrr. Neviem, no verim, ze ho lubis, ale laska z jednej strany nestaci. Nevedela by som zit s pocitom, ze ma niekoho ineho.
moj si sms 3 mesiace s niekym vraj prreto ze som si ho nevsimala nakoniec ked som ho donutila ist pre vypis dohodol sa s kamosom ze to napoky a za dva mesiace som nasla sms ako tuzi po telicku je vydata a ten moj ma tak oblbuje a ja mu to zeriem uz 8 mesiacov lebo ho lubim sme spolu 23 rok ale dost ja mu uz neverim ale bojim sa od neho odist bojim sa a nemam odvahu uz je to ale onicom myslela som ze mu odpustim ale to sa neda je to hajzel nici ma to uvazujem o rozvode znicil ma a je hnusny a nervozny ak chcem nieco vysvetlit
ja ti verim,ze ho stale milujes.Ja svojho byvaleho milujem aj rok po rozchode.Ale jednoducho sa mam prilis rada na to,aby som sa nechala ponizovat on nejakeho zakomplexovaneho chlapa,ktory si chce takto zvysovat ego.On sa este stale snazi,aby si ma ziskal spat,ale jednoducho,uz je neskoro.A ver mi,stale ked ho vidim alebo pocujem,lame mi to srdce.Ale takato vec sa neodpusta,aspon ja ju neviem odpustit.Ako by som ho mohla po tom vsetkom pobozkat,milovat sa s nim a jednoducho mu verit?Urcite ti nehovorim,aby si sa s nim hned rozisla,ale davaj si pozor,pretoze nic skutocne nie je len tak,keby to nechcel,tak to nerobi,tak bud ostrazita.