nechutenstvo?

Príspevok v téme: nechutenstvo?
mama444

dobry vecer, mam 8mesacnu dcerku a mam problem za posledny mesiac do nej dostat cez den akekolvek jedlo.Poriadne sa naje pred spanim a rano ked vstane-dostava kasu.Pocas dna je len raz a aj to do nej musim stravu "pchat" nasilu.Papa vacsinou len zeleninovu polievku, obcas zelen. pyre, jogurt, vyzivku alebo nejake ovocie.Som z toho dost na nervy, bojim sa ci je v poriadku ked tak malo papa.Lekar na to nic nepovedal ani na gastre.Ako alebo co jej mam davat papat aby toho viac zjedla?dakujem za kazdu reakciu.ma 7800g/69cm

dd

hmm..mojej dcerke prave ked sli prve zubky, tak horsie papala a budila sa castejsie v noci..to boli jedine priznaky..teraz papa kolkokrat tak, ze ani nestiham naberat na lyzicku..

mama444

jablonka:mala papa normalnu stravu od siesteho mesiaca ale musim povedat ze jej to islo predtym lepsie.papala velmi pekne.rano mala mliecko, desiata kasicka,obed sice neskor ale polievka na vecer nejake ovocie alebo krem a pred spanim kasa...no teras nechapem co sa deje...

mama444

lekar mojej dcerky je akysi cudny.stale ked sa ho nieco opytam tak sa na mna tak nechapavo pozrie akoby som bola z marsu ze co za blbosti sa ho pytam.ved je to moje prve dieta, tak ma to trapi, ze mi nechce dobre papat nie?no skusim sa ho popytat na tie lieky.ja som rada ze aspon rano a vecer sa mi naje ked uz cez den velmi nechce.mozno je to aj tym ze jej idu zubky hm?stale sa tymto utesujem ze mozno preto nema chut jest.

dr.jajbolí

Ano, ano, PERITOL so to volalo, sirupček, ale potom čo je to ten Glukopur, aj to je niečo asi čo sa dávalo do čaju. No som už z toho jeleň

jablonka

nejde ani tak o aktualnu hmotnost, ako o to, ako dietatko prospieva, t.z. ci hmotnost stupa. hmotnost ma vsak uplne primeranu svojmu veku. co sa tyka stravy, tiez zje toho pomerne dost na dieta, ktore este len nedavno preslo z vyhradne mliecnej stravy na zmiesanu.
glukopur je zrejme glukoza, alebo hroznovy cukor, je to rychly zdroj energie.

radana

Moj syn nechcel jedavat ani rano a ani pred spanim,ako keby mu cely den jedlo nechybalo.Potom nam doktorka predpisala peritol a ten nam pomohol.Syn zacal riadne jedavat.

Dr jajboli

Nepamätám sa presne, ale sa mi zdá, že sa to volá Glukopur. Niekedy dávno, keď bol syn malý tiež nechcel jesť a toto som mu dávala. Opýtaj sa v lekárni. Dúfam, že sa nemýlim. A potom sa to zlepšilo.