GIGOLO a sen zeny

alex alex

spolocnik.weebly.com LUXUSNÝ SPOLOČNÍK PRE ŽENY, PROFESIONÁLNY GIGOLO, MILENEC PRE DÁMY, MLADÝ ZAJAČIK, DON JUAN, TANTRA MASÁŽE, BRATISLAVA

to co

btw, mam kamarata kt.ma presne tie sexualne kamaratky ako ich nazyvas a vies ako ich on nazyva? presne tak ako to tu uz bolo napisane, cim zase nechcem povedat to ze aj ty si, chcem tym povedat, ze je to vec nazoru a moralnych zabran, ak to niekomu vyhovuje, preco nie, tak sa ti moja mila zyxerka chcem este ospravedlnit za moje vety ktore ta urazili aj ked neviem resne ktore, drzim ti palec :) a uz sa tolko nedurdi,,pa

to co

zyxerka co citujes mnau ked si mala citovat moje nadavky?? este stale neviem kde som urobil chybu a tak priamo prave teba urazil, mam z teba pocit ze si nejaka precitlivena a vsetko si pripustas na seba, kazdi ti tu asi len nadava podla toho co pises ty chudatko male, a co si cakala, ze ked tu prispejes tak ti nikto nemoze oponovat? ved na to je tu toto forum, aby sa riesili veci a rozlicne nazory, tak ak budes chciet niekedy este nieco nove prispiet, rozmysli si ci ta tu nahodou zase chudatko male nebude niekto urazat, to si asi z tej trojky uz taka nerozhodna,,papíík moja,,

ZyxerkA

ono, sexualny partner, a priatel, to je rozdiel. =;)
Ak ma zena priatela, samozrejme ze ho (mozno) lubi, a zdiela s nim aj sexualny zivot.
No ak zena nema priatela, ale ma napr svoje sexualne potreby ako kazdy clovek, najde si ,,kamarata na sex,, - to znamena sexualneho partnera.. Cize ho nemiluje, ale iba s nim zdiela sexualny zivot =;)

Niektori ludia dokazu byt sexualne aktivni len ked maju priatela, ktoreho miluju, alebo s nim ziju. Mno a ini ludia sexualnu aktivitu potrebuju viac, a tak si najdu takychto partnerov.. =;)

mnaauu

to je naposledy co pisem - tou brzdou som nemyslela teba ale seba - ze nie som brzda aby som pisala pod dvojitym nikom je ti to jasne<<