O com snivaju dievcata ?
GIGOLO a sen zeny
mila zyxerka, vdaka za radu!! je vidiet ze sa vyznas svingers a ta trojka, citas v eve? ci v emme? a k tej stetke, neviem ci vlezie niekto medzi neviem kolkych chlapov a ide presviedcat ludi ze sa taka zena nevola stetka, sorry, moj nazor, a to vobec niesom zakonzervovany,,,
stetky? ked ma zena partnera a dohodne sa s nim na trojke alebo swingers akcii, pripadne inych praktikach, alebo je slobodna, a so sexualnym partnerom vyskusaju nieco viac ako len dvojku, povazujes ju za stetku?
tak to je teda velmi zaujimave....
ja som myslela, ze stetka je ta, ktora ide s kazdym a za peniaze..
nie ostavame pri svojich snoch... nie sme stetky
,,to co,, precitala som si vsetky prispevky.. o ,,grupaku,, som pisala len ja.. nie som si ista, ci mas problemy s citanim... swingers a trojka je rozdiel- o trojke taktiez sniva skoro kazdy chlap- ibaze s dvomi zenami, nie s dvomi chlapmi.
a k tomu realizovaniu- ked su to SNY, tak sa asi realizuju tazsie, nemyslis? prave preto snivame.. keby som mala moznost, urcite by som to zrealizovala, ale nakolko mam vztah, tak musim respektovat aj svojho priatela...
a co sa tyka trojky, tu som zrealizovala uz davno..
poslednej vete Tvojho prispevku som neporozumela..
to kazda snivate len o grupaku? to co je? to aj by ste zrealizovali ci len ostavate pri tych svojich snoch? co tak dat si kona abo capa ked uz sa budu malit traja chlapi naraz!?
Nie som gigolo.
hm, co sa tyka sexu, este stale snivam o vela veciach.. =;D mno najrealnejsi z nich je asi swingers.
o gigolovi urcite nesnivam =;D
ja snivam o dllllhej noci, pocas ktorej sa mi bude partner venovat...(v plnom zmysle slova):) bozkavat od hlavy po paty, hladkat, sepkat krasne veci, dalej snivam o tom skusit to so zenou, a tiez s dvoma muzmi:)
Hovor aj tie hluposti.
snivam o tom ako to robia do mna naraz dvaja muzi, potom ako robia traja muzi osobny striptiz iba pre mna.. o tom ako sa urobim cez webku s chlapom, dalej o tom ako ma zbali chlap:D-vzdy to robim iba ja, o tom ako chlapovi budem moct vsetko hovorit, aj hluposti za zbytocne,atdatd.. celu noc by som tu bola