Pred mesiacom somzacala cvcit cvcim 6krat do tyzdna.Jem pravidelne a po tretej ziadne pecivo porusila som to len dva razy za ten mesiac ze som si ho dala.
Jedavam iba tie male suche celozrne chlebicky activia a iba 4 denne.Jem ovocie aj zeleninu vyprazane iba obcas.
po piatej nejedavam vobec a to este o piatej si dam len pohar acidka.a kazdy den si dam max 3 kopceky zmrzliny.Moze byt ona pricinou ze som neschudla a ani sa mi neubralo na cm s postavy??? pitny rezim dodrziavam
Prosim poradte mi
ranajky musli s mliekom
desiata chlebicky so zeleninou
obed kedze som v skole jablko alebo ine ovocie ale banan nie
olovrant ked pridem so skoly to co je navarene ale nic take ako knedle buchty ale polievky
vecera acidko
napis co a kolko za den zies?
ale ja sa ovocim neprepchavam ja len jeden kus denne
ked sa budes napchavat ovocim, tak to nie je zaruka ze scudnes..v ovoci je vela fruktozy, ktora moc chudnutiu nenapomaha.. papaj skor zeleninu... zakladom je mat vatsi energeticky vydaj ako prijem, tak ak to zvladas aj s 3 kopcekmi zmrzliny denne, tak vpohode... mozes jest vsetko, ale z mierou, podla mna to netreba obmedzovat na suche chlebicky.. ja jem skro vsetko, len som mnozstvo obmedzila, sladkosti zreidkavo, vyprazane aj tak nejem a schudla som za 2 tyzdne viditelne na postave, vahu az tak nesleduje, svali su aj tak tazsie, tak sa nebudem aspon vzrusovat, ze som za x tyzdnou schudla len tak malo
nikto mi neporadi?