Keď vám priateľ prvý krát robil orál /cumuling/ nebáli ste sa, že mu to nebude "voňnať chutiť"? Ja keď si predstavím čo všetko z baby vyteká krámy a tak mu to nechcem dovoliť a keby aj tak by som bola stresovanám že či je to tam všetko OK aj na priek tomu že som sa umyla... Ako ste na tom boli zo začiatku? Aký ste mali pocit vedeli ste sa uvolniť, a keď ste sa neuvolnili páčil sa vám taký orál ?
......Nebojíte sa, že mu nebudete chutiť?.......
no ja som uz neni davno dievcatko a muzi si hladaju bokovky z uplne inych pricin nez je ta ze im nechuti svoja zena,moze byt aj toto pricina,ale urcite neobsadzuje prve priecky pricin preco chlap zahyna. vacsina muzov zahyba preto ze niesu spokojne so svojimi zenami, v sexe zena im nestiha,maju stereotyp, neda mu to co chce,neni dostatocne dobra v sexe,alebo chcu nieco lepsie,mladsie,alebo iba zmenu tak zahnu.dovody su rozne ale chut zeny patri medzi posledne priciny v poradi.ale tak zalezi koho kto ma akeho chlapa,cest vynimkam
dievčatko ty máš o živote ešte krásne predstavy. Pozri si aký muži si hladajú bokovky a prečo. Ženy sa menia nie len počas cyklu ale i počas života. Žiadna 20-tka nechutí tak ako 40-tka alebo staršia.A nerobiť v sexe čo máš rád je určené k tomu, že opadne oň záujem.Takže riešiť niektoré veci sa nedajú iby tám, že to prestaneš robiť. A nie každá vie tolerovať myšlienku, že nieje jediná
a este som zabudla:) ze to ze to riesia tak to je urcite tak.vsak to je normalne...ako my riesime ake maju semeno tak riesia oni nas,len s tim rozdielom ze z toho nerobia az taku vedu.nechuti nechuti no co....
tak urcite su aj take pripady ale tak chlap co sa rozide s babou preto ze zle chuti no taky je urcite trocha divny..to ako keby som sa mala teraz rozist s chalanom lebo ma hnusne semeno.vsak ked mu nechuti nech to neje..ale podla mna velmi malo je takychto pripadov,vacsia cast chlapov sa nad tim nepozastavuje ako chutime,pokial im na oplatku zena robieva to iste s radostou a stara sa o seba cize dodrziava hygienu tak je to v uplnom poriadku.a robia to s potesenim
pre : monikaaa
riešia to!!! Chlapi riešia ako chutime, a nejeden sa preto rozišiel alebo podviedol partnerku. Iba my chceme veriť, že nás majú za malé bohyne
To si fakt baby až tak nechutíte, že keď sa zabudnete a idete mu fajčiť a on bol vo vás? A niektoré baby tu tvrdili, že žena chutí lepšie ako chlap... hmm NO ja rád doprajem priateľke ma to vzrušuje jej robiť dobre :))
fakt nemate co zrat
Pochybujem,ze niektorý chalan riesi chut ci vonu. Ta moja mi to nechce dovolit, iba sem tam, ma tam neake problemy s kvasinkami ci s cim, ja ani neviem, a stale hovori, že kvoli tomu nie, lebo sa citi trapne, iba keď sa jej to podarí aspon na chviľu "vyliečiť" liekmi, tak mi to dovoli, ale poviem Vám pravdu, že mne to nevadí, aj keby mala tych kvasiniek ci čoho ani neviem koľko. Keď sa hram v nej prstami, vždy si ich potom ovoniam a pomedzi to oblizujem, ona ma z toho trošku nervy, ale mne sa to pači. Veeeľmi. Alebo napr. keď ju dráždim cez nohavičky a oni sú potom také mokrejšie tak potom pekne voňajú. :)
no aj ja som sa bála...prvýkrát..ale prišlo to tak nečakane...že som ani nemala čas premýšlať, či budem a či nie...Síce ešte aj teraz keď ma ide robiť mám obavy, že či náhodou..ale keď už začne tak viem, že je to ok ..vidím mu to na očiach :) a je to supééér...čiže neboj :)