Keď vám priateľ prvý krát robil orál /cumuling/ nebáli ste sa, že mu to nebude "voňnať chutiť"? Ja keď si predstavím čo všetko z baby vyteká krámy a tak mu to nechcem dovoliť a keby aj tak by som bola stresovanám že či je to tam všetko OK aj na priek tomu že som sa umyla... Ako ste na tom boli zo začiatku? Aký ste mali pocit vedeli ste sa uvolniť, a keď ste sa neuvolnili páčil sa vám taký orál ?
......Nebojíte sa, že mu nebudete chutiť?.......
Zo zaciatku som mala aj ja obavy, ale moj priatel vzdy vravi,ze som sladka, iba tesne pred menstruaciou, ze je to kyslejsie...ale to pre neho nie je ziaden problem, proste mu chutim. Neboj sa a vychutnaj si to. Ak si nie si ista, ochutnaj sa najprv sama:D U chlapov ma semeno chut podla toho,co jedia. cibula-horkeee brrr, ananas- super
JA SOM ESTRE CAJKU NELISKAL TAM DOLE ALE VELMI YB SOM CHCEL PODLA MNA JE TO OVLADANIE TOHO DRUHEHO TO AM AN TOM MOC LAK A JAK TO TU CITAM JE MI Z TOHO ZLE TO SA MAM CAJKY PITAT V AKOM JE CIKLE NORMALNE SA MI Z DVIHOL ZALUDOK V TEJ VZRUSIVOSTI TO SNAD NEBUDEM TAK CITIT SAK TO ROBIM PRE NIEKOO KOHO LUBIM TAK CO TREBA NEJAKA OBETA :):)
Pár dní pred menzesom a pár dní po ňom,chutí žena inakšie to je pravda,preto vtedy by som ani nedovolila ale pokiaľ si v strede cyklu,chutíš najlepšie a ked si osprchovaná,nemáš sa čoho báť.
ja som mu tiez robila oral potom co bol vo mne,no mala som pred kramami a moc dobre to nechutilo,ale minule zase som mala plodne dni a ta chut bola lepsia,uplne neutralna,tak myslim ze nasa chut sa meni podla cyklu
no ja ked som to ochutnala-to mmoje nebolo to cielene,sme sa len tak hrali,pocas toho ho vytiahol a ja som sla robit oral len tak medzicasom.a neuvedomila som si ze sa vlastne ochutnam .neviem ako chutia baby teda ze ci sa im to meni,ale to co som ochutnala prave vtedy bolo hnusne,az som sa tak zatvarila -ze fuj...to chlapovo semeno chuti lepsie,alebo prinajmensom rovnako.tak baby nerieste chlapov,najprv sa okostujte:))))chichi
NO dobrá téma MONIKAA, tak ma napadlo, že baby robíte mu orál keď ho z vás vytiahne ? Ako je to s chuťou už sa tu toho popísalo, že baba chutí stále inač, ale stále neviem ako sa mení chuť počas celého jej cyklu... Aké s tým máte skúsenosti ?
ako mu budem chutit to ma netrapi ved ani ich predsa netrapi ako oni budu chutit nam a predsa to chcu.ale popravde...som to skusila...pocas sexu ho dal von a ja som to ochutnala.hmmma bola som sokovana ake to je hnusne,baby si myslia ze chutia normalne az nijako a vacsinou sudia chlapov ako oni...ale je to jedna jedna...akurat ze chlapy to vobec neriesia... :)-aku mame chut
Ahojky..no tak to je presná otázka na mna...ja som sa preeesne toho istého bála a nechcela som mu to dovoliť..aj ked on chcel, ale ja som sa vyhovárala na všeličo..že nechcem alebo že je ešte skoro..no raz to prišlo po pravde ani neviem ako..a poviem ti..bolo to supeeer..a teraz ked to má byť tak mu sem tam dovolím aby sa tam šiel mrknúť :D..ale ak by mal nejaký problém ohľadom tvojej vône tak nech si líže pomaranč..:D..ved ani im to nevonia..vždy :D
nemaj sa coho bat..urcite mu budes chutit..A ked nie tak mu povedz nech si ovonia svojho...ako mu "pekne vonia" niekedy....
bat sa toho? a preco? ak dodrzujes pravidelnu hygienu, tak no problem, ked sa citis spinava tak sa jednoducho zospodu umy, aj viackrat za den a budes ok