S priatelom sme zacali spolu spavat minuly tyzden. Zatial to bolo len dva krat a to s kondomom ale zacala som rozmyslat aj o HAK.Lenze neviemm ci sa mi to oplati,ked mame moznost spolu spat tak raz maximalne dvakrat za tyzden.A este k tomu ked chcem nejaku kvalitnu,tak dat za nu 500sk na mesiac sa mi zda moc.Tak prosim poradte.Co mam teda robit?
oplati sa mi antikoncepcia?
,,Ahojky,, - HAK odobera chut do sexu? tak to som si teda nevsimla, som (poviem to tak nevhodnejsie) rovnako nadrzana ako pred HAK =;)
antikoncepcia sa urcite oplati, pokial mas staleho partnera, a nie je to niekolkotyzdnova zalezitost.
a 500sk, to je asi najlacnejsia antkoncepcia... =;)
Vypocitaj,kolko vam vyjde guma na mesiac a ake su tam rizika.
Preto,ze nieco je drahe,este namusi byt najlepsie.... Dobry HAK si kupis za 200,.-sk/mesiac. Kolko gum si za to kupite? A ked beries HAK mate po starosti.
Ten sex ani neni taky s gumou ako bez,ale na to pridete aj vy. A ja som sa stale bala,ze praskne...
inak ja sa vydam s chalanom len cez vikend a aj tak beriem hak :)
lilaaa, jasne ze si daj hak, nestratis chut na sex, a oplati sa to, sak nemusis si davat tu najdrahsiu, ja mam jeanine, ta stoji tisicku na tri mesiace a ked sa to tak prerata tak vyjde aj menej ako kupovat kondomy a budes aj kludnejsia a nebudes mysliet na to, ze co ak praskne
a ešte niečo...z tabletiek za nepriberá...zadržiavajú vodu,ale ak ti sadnú, do troch mesiacov by sa to malo upraviť, treba si strážiť postavu tak či tak, či už beriete tabletky alebo nie
nicoleta: novynette vôbec nie je nová antikoncepcia, a navyše na vyčistenie pleti to bohviekaý prípravok teda neni... Navyše je to kópia originalu ktorý sa volá Mercilon... takže asi toľko... ja som Novynette brala 4 mesiace a už to nikdy brať nechcem :) ale zase, každá sme iná, mám spolužiačku,ktorá si tieto tabletky nevie vynachváliť
nj vsetko je to sice pekne, len skoda ze je to strasne nezdrave...ale kazdy si je za seba zodpovedny ze
..tak pokial nechces otehotniet mala by si....lebo aj keby ste spolu mali spat len raz do tyzdna nikdy nevies co sa prihodi...a ja mam super HAK..vola sa chloe....a balenie na 3 mesiace ma stoji 700 sk....takze mesacne to nieje vela....a stale je lepsie ked nieco beries je to predsa poistene...:)