S priatelom sme zacali spolu spavat minuly tyzden. Zatial to bolo len dva krat a to s kondomom ale zacala som rozmyslat aj o HAK.Lenze neviemm ci sa mi to oplati,ked mame moznost spolu spat tak raz maximalne dvakrat za tyzden.A este k tomu ked chcem nejaku kvalitnu,tak dat za nu 500sk na mesiac sa mi zda moc.Tak prosim poradte.Co mam teda robit?
oplati sa mi antikoncepcia?
No praveze ja by som chcela ked uz nejaku taku ,ktora zlepsuje plet a nechcela by som pribrat.Citala som ze tie drahsie nezadrzuju vodu v tele a preto sa z nich ani nepribera...tak neviem
moja svagrina uziva tabletky na tri mes. a stoja necelych 300sk! a je nadmieru spokojna..
ale vies, to je tak-cim je drahsie, tym viac platis skor za znacku a pritom je to uuplne rovnake(aspon ucely)
kazdy mame iny nazor..
ja si myslim ze cim menej stoji tym horsia aspn u mna to tak bolo..
ja o nijakych zaciatocnych poplatkoch neviem.Ak nechces nejaku dobru na zlepsenie pleti, tak si daj predpisat len nejaku trojfazovu- to su tie co ich nazov zacina na tri- trinordiol..., tie su najlacnejsie- snad aj len 400 sk na 3 mesiace a svoju funkciu splanaju nak isto a maju v sebe menej hormonov
to s tym zaplatenim ale neplati vsade.no aspon ja co som u sukromnika, neplatim za hak.(len rocne 400sk, ze som u neho)
tak nech ti potom doktor predpise na tri mesiace a ta ta vyjde lacnejsie.nemusis hned tu najdrahsiu:-)
tuzim ze este na zaciatku musis zaplatit 1000 ..