Lekár mi predpísal antidepresívum cipralex. Máte s tým niekto skúsenosti? Hlavne ma zaujíma, či sa z toho priberá. Prosím, píšte. Ďakujem
cipralex
A prečo by nie? Ja beriem Cipralex každé ráno a keď ma boleli zuby, tak som si veru dala asi 4 x 400mg. Zubárka ma šla zjesť, že som si často dala, nuž ale bolesť bola silnejšia. A aj psych. mi povedala, že môžem aj iný liek k Cipralexu, lebo t. č. beriem dosť veľa všeličoho.
Prosím vás, môže sa cipralex kombinovať s ibalginom?
Odkaz pre chrobacika: Cipralex je moderny liek, z ktoreho sa urcite nepribera, nemusis sa toho bat. U mna skor naopak, nejako mi z neho nechuti jest, cize som schudla. Urcite ti ten liek zaberie, len treba byt trpezliva..
Prosím, napíšte ešte zopár skúseností...
Ahoj, ja som ho brala rok a tiež som nepribrala, myslím, že sa nemusíš báť.
no ja si myslím, že tiež som nepribrala z Cipralexu. Nemám ten pocit. ani som nepočula, že by sa bol niekto sťažoval na pribratie od neho.
ja som brala cipralex dva roky a stopercentne som nepribrala ani gram z neho
Tak čo? Už nikto nemá skúsenosť? Prosím!!!
Ahoj Chrobáčik! Ja beriem Cipralex každé ráno.Mám pocit, že ma tak postaví na nohy a som "čipernejšia" To, či sa od toho priberá, je ťažko povedať, lebo ja o.i. mám sklony k priberaniu ale teraz neviem, či som nepribrala od toho, že od októbra som doma na PN a stále beriem nejaké lieky, alebo od "ničnerobenia", nedostatok pohybu a pod. Totiž pred PN-kou som schudla 6 kg a teraz ich mám už späť, ale nie viac. Pokiaľ pracuješ a berieš tieto lieky, určite nepriberieš, lebo ich užívajú aj moje susedky, a už dlhodobo a nevšimla som si, že by pribrali. Takže toľko. Kto to má v génoch, aj tak priberie, ale nemusí od Cipralexu.