cipralex

Dr jajboli

A prečo by nie? Ja beriem Cipralex každé ráno a keď ma boleli zuby, tak som si veru dala asi 4 x 400mg. Zubárka ma šla zjesť, že som si často dala, nuž ale bolesť bola silnejšia. A aj psych. mi povedala, že môžem aj iný liek k Cipralexu, lebo t. č. beriem dosť veľa všeličoho.

take it easy

Odkaz pre chrobacika: Cipralex je moderny liek, z ktoreho sa urcite nepribera, nemusis sa toho bat. U mna skor naopak, nejako mi z neho nechuti jest, cize som schudla. Urcite ti ten liek zaberie, len treba byt trpezliva..

Dr jajboli

no ja si myslím, že tiež som nepribrala z Cipralexu. Nemám ten pocit. ani som nepočula, že by sa bol niekto sťažoval na pribratie od neho.

Dr jajboli

Ahoj Chrobáčik! Ja beriem Cipralex každé ráno.Mám pocit, že ma tak postaví na nohy a som "čipernejšia" To, či sa od toho priberá, je ťažko povedať, lebo ja o.i. mám sklony k priberaniu ale teraz neviem, či som nepribrala od toho, že od októbra som doma na PN a stále beriem nejaké lieky, alebo od "ničnerobenia", nedostatok pohybu a pod. Totiž pred PN-kou som schudla 6 kg a teraz ich mám už späť, ale nie viac. Pokiaľ pracuješ a berieš tieto lieky, určite nepriberieš, lebo ich užívajú aj moje susedky, a už dlhodobo a nevšimla som si, že by pribrali. Takže toľko. Kto to má v génoch, aj tak priberie, ale nemusí od Cipralexu.

Najčítanejšie články