prosim pomozte mi

Príspevok v téme: prosim pomozte mi
janka_janinka

ahojte..ja uz skutocne neviem ako dalej...menzes som mavala stale pravidelny..jedine tak s odchylkou 3-5dni...posledne 4mesiace som ho vobec nemala...byvalo mi dost zle..stale som bola unavena...teraz som to znovu dostala..lenze to trva uz 5dni a kazdy den je krvacania rovnako silne ako prvy den ba i silnejsie :-( a navyse mavam hrozne neznesitelne krce v podbrusi..poradte prosim co s tym??trebaist k lekarovi?alebo jeto normalne?

slecnadokonala

Tak...to zalezi od toho kolko mas rokov.Ako pisu ostatny,mozno si tehotna,teda ak si v poslednom case...ehm:)alebo ked nie,tak urcite chod ku gynekologovi,lebo to moze byt nieco vaznejsie;)

Dr jajboli

No a čo keď si náhodou bola tehotná a teraz si potratila? Vtedy je také intenzívne bolestivé krvácanie. Nehazarduj so svojim zdravím a neboj sa ísť k lekárovi. Predsa ho viaže aj nejaké to lekárske tajomstvo. Myslím, že ty asi vieš, čo ti je, ale nemáš odvahu ísť za ním, mýlim sa? NEBOJ NIČ a CHOĎ, alebo skoč na oddelenie, zajtra je sviatok a povedz, aký máš problém, možno ti niečo pichnú.

eva26

tak tomu akosi nechapem kolko mas rokov 15-16?ty za 4 mesiace nedostanes kramy a nejdes za lekarom tak ja osobne si myslim ze je to tehoptenstvo ved aj sama pises ze si mala priznaky

Dr jajboli

Neviem, koľko máš rokov, ale určite by som zašla za gynekológom, lebo sa môže stať, že si aj tehotná, darmo máš teraz menzes. A keď prichádza do úvahy aj tehotenstvo, môže to spôsobiť aj mimomaternicové tehotenstvo. Môže to byť aj nejaký zastaralý zápal, ale čo si myslím, že to je pravá príčina, je to hormonálna porucha. Aj to sa dosť často stáva. Keď si 4 mesiace nemala, tak teraz sa to snaží všetko z teba vyčistiť, odplaviť, preto máš aj tie bolesti. Moja dcéra mala tiež takéto problémy, a nakoniec jej gynekologička nasadila hormonálnu antikoncepciu, ktorá jej upravila krámy. Teraz ich už po rokoch vysadila, a má ich v podstate praavidelne. Takže sa neboj, naber odvahu a navštív lekára. Držím ti palce.
A na bolesti si hoď štampedlík, najlepšie domácu pálenku.