zaujímalo by ma , či môžem si vkladať do vagíny entizol 500 mg- ráno a večer... pýtam sa preto, lebo lekárka mi povedala (ak si dobre spomínam) takto, v lekárni mi povedala, že každých 12 hodín (to by sedelo) a na letáku je napísané len 1x denne... hlavne kto sa vyzná- dakujem:-)
Entizol 500 mg
to by sme od nich veľa chceli:-)
najhorsie je,ze clovek je potom taky vyplaseny,ze?ked cita nieco ine a nieco ine s nim robia....lekari by mali o vsetkom infor.pacienta a vysvetlovat mu preco,za co atd.
díky mariaa- niečo na tom bude... síce každých 12 hodín, to vychádza ráno aj večer...
ja som mala tiez dost potuhnute svalstvo,nie je to prave to co ty tu pises...a tiez mi lekar predpisal 2x denne brat...a ked to kamoska pocula tak sa cudovala,ze 2x denne?ved to beru ide ludia co lezia v nemocniciach na posteli a nic nerobia a ja som musela sa starat este o deti domacnost atd.takze to asi zalezi aj od stavu choroby.../len ja ti pisem priklad z inej oblasti,nie z gynekologie,tak to asi bude podobne aj u teba.../
jaja,je mi luto,ale neporadim...len ti napisem svoj nazor...ja si myslim,ze lekarka ta prehliadala a zvysila ti davku podla stavu...aby ti to com skor zaucinkovalo,mozno keby si nemala to take akutne tak ti predpise len 1xdenne po 12-nastich hodinach...alebo 1x denne,vies je to tazke...
inak budem rada, ked to doberiem, lebo cítim únavu, nervozitu... ale 5 dní nejak vydržím:-)