Entizol 500 mg

jaja

mariaa- súhlasím s tými potr. doplnkami, niekedy je aj chémia potrebná, ale ozaj len ked musíš.
ifka- priateľ tiež bral Entizol, ale ja som mala + na vkladanie do vagíny.
jaja- aj ja som to zistila, ale nie vždy si červená, hádam tu nie je aj 3 jaja:-)

jaja

Zistilasom, že tu pod menom JAJA píšeme dve osoby. Moje príspevky sú s ČERVENÝM JAJA a mám aj uvedenú e-mail adresu.

ifka

ahoj jaja,nechcem sa ti tu do toho miesat,ale :-))...na to svrbenie si pytaj mycomax 150mg trojtabletkovy..a dalsia moja zbytocna otazka: kedze si ty brala entizol,tvoj partner tiez nieco bral,vsak?

[zruseny12]

Ahoj jaja...skus jest vela jogurtov...a vynechat sladke...to je prave to...ze sa liecis na jedno a dostanes druhe to je tak aj z AD,ja sa snazim s toho dostat,a keby som brala AD tak tie niektore priznaky,to vyvolavaju este...je to taky zacarovany kruh,preto nechcem zacat brat AD a ani mi nechybaju-len prave niekedy treba brat aj chemiu pri krajnych pripadoch...ja som bola taka ako troska a len tyzden som brala nejake tablety na uvolnenie potom som ich vysadila a odvtedy beriem len doplnky a mozem povedat,ze som sa s nimi dostala na dobru cestu k tomu cvicenie a ostatne veci...ale nehovorim,ze chemiu zavrhujem moze sa stat,ze ju raz budem musiet pouzit,ale kym nemusim tak ju brat nebudem...pekny den...

jaja

mariaa- len teraz som prišla, bola som kuknúť kamošov.
inak po tých tabletách do vagíny ma všetko páli- asi mám tie kvasinky, ako písali v letáku, teraz to preliečiť, pripadá mi to ako z kaluže do blata, len keby to zničilo čo má!

jaja

díky ifka:-)
mariaa- ja sa mám fajn, už mi končí oddych, začínam makať asi od pondelku na štátnici a obhajobe...