zaujímalo by ma , či môžem si vkladať do vagíny entizol 500 mg- ráno a večer... pýtam sa preto, lebo lekárka mi povedala (ak si dobre spomínam) takto, v lekárni mi povedala, že každých 12 hodín (to by sedelo) a na letáku je napísané len 1x denne... hlavne kto sa vyzná- dakujem:-)
Entizol 500 mg
mariaa- súhlasím s tými potr. doplnkami, niekedy je aj chémia potrebná, ale ozaj len ked musíš.
ifka- priateľ tiež bral Entizol, ale ja som mala + na vkladanie do vagíny.
jaja- aj ja som to zistila, ale nie vždy si červená, hádam tu nie je aj 3 jaja:-)
ahoj jaja,nechcem sa ti tu do toho miesat,ale :-))...na to svrbenie si pytaj mycomax 150mg trojtabletkovy..a dalsia moja zbytocna otazka: kedze si ty brala entizol,tvoj partner tiez nieco bral,vsak?
Ahoj jaja...skus jest vela jogurtov...a vynechat sladke...to je prave to...ze sa liecis na jedno a dostanes druhe to je tak aj z AD,ja sa snazim s toho dostat,a keby som brala AD tak tie niektore priznaky,to vyvolavaju este...je to taky zacarovany kruh,preto nechcem zacat brat AD a ani mi nechybaju-len prave niekedy treba brat aj chemiu pri krajnych pripadoch...ja som bola taka ako troska a len tyzden som brala nejake tablety na uvolnenie potom som ich vysadila a odvtedy beriem len doplnky a mozem povedat,ze som sa s nimi dostala na dobru cestu k tomu cvicenie a ostatne veci...ale nehovorim,ze chemiu zavrhujem moze sa stat,ze ju raz budem musiet pouzit,ale kym nemusim tak ju brat nebudem...pekny den...
mariaa- len teraz som prišla, bola som kuknúť kamošov.
inak po tých tabletách do vagíny ma všetko páli- asi mám tie kvasinky, ako písali v letáku, teraz to preliečiť, pripadá mi to ako z kaluže do blata, len keby to zničilo čo má!
Krasny den ti prajem jaja....pa
tak ti zelam aby ti to potom vyslo...maj sa krasne ,lebo uz musim uvolnit PC...pa krasny vykend...
díky ifka:-)
mariaa- ja sa mám fajn, už mi končí oddych, začínam makať asi od pondelku na štátnici a obhajobe...
diky za opytanie celkom ok,uz som sa trocha zotavila,bolel ma chrbat...a ty ako si sa mala,jaja?
:-))..prajem ti rychle uzdravenie a aby ta problemy ani len neobchadzali..pa