zaujímalo by ma , či môžem si vkladať do vagíny entizol 500 mg- ráno a večer... pýtam sa preto, lebo lekárka mi povedala (ak si dobre spomínam) takto, v lekárni mi povedala, že každých 12 hodín (to by sedelo) a na letáku je napísané len 1x denne... hlavne kto sa vyzná- dakujem:-)
Entizol 500 mg
myslim,ze to zalezi len na tebe,ako budes brat...tie tablety...
ja by som to najradšej zobrala po 2, lebo ma to obmedzuje! len som chcela vedieť či sa to môže, ale asi hej, ked mi tak odporučili ...
ifka by sa mi mohla ozvať, ak tu zablúdi...
ci podla lekarky,alebo podla letakou...ale mozno fakt to mas akutne...ber 2-3dni ako ti to predpisala lekarka a uvidis...co sa bude diat...
myslim,ze musis hlavne sama,sa rozhodnut...ako to zacnes brat...
ale inak díky za názory:-)
sekla sa aj lekárka aj v lekárni?? aj čo som mala tablety na jedenie, tak odporúčala o 1 viac...
ak mozem aj ja poradit, ja by som si dala radsej davku podla letaku.je to predsa len od vyrobcu a aj lekarka sa moze seknut..
aj mne by trebalo vyprat,ale je zle pocasie tak nebudem,lebo niet kde susit,pomaly potom schne pradlo...v byte,a v byte je zima...
teraz som doma, čaká ma pranie, nepracujem-študujem ešte nejaký mesiac:-)
sak aj ja ked idem do prace tak si musim urobit svoju pracu,nie?ale nechame toho...inak si v praci?alebo doma?