chcem sa spytat, ci ma niekto nejake osobne skusenosti s gemmoterapiou. ci to funguje,...a nech sa teda podeli s ostatnymi s svojimi vysledkami!
gemmoterapia
Pokial mas na mysli liecbu bylinkami tak ano. Byliny su vacsinou rovnako ucinne ako umele lieky a nemaju vedlajsie ucinky , ak su uzivane spravne.
to znie dobre...
sak to by potom nemalo skodit!?
buc
ano je to na prirodnej baze, su to extrakty z pukov a rastlin, ktore sluzia na vnutorne uzivanie a tak by mali zlepsovat rozne ochorenia. www.evawellness.sk
co je gemmoterapia? myslel som, ze to je prirodnej baze, z mladych rastlin priravky ci nie? tak co to teda je?
ano, uzivala som gemmopreparaty rok, niektore som musela vysadit, lebo boli strasne reakcie (tachykardia a pod.). je to dost kladne hodnotena a udajne cista liecba, ale ja som ju zle znasala. alebo mi niektore preparaty vobec neucinkovali, alebo bol ucinok taky, ze sa nedalo v liecbe pokracovat. lieky som uzivala na radu lekara priamo od vyrobcu z rabstejnskej apatyky, takze chyba nebola v terapeutovi. cca po roku mi povedal, ze pravdepodobne nie som pacient pre tuto liecbu. lieky neboli drahe, ale bohuzial mi nepomohli.