Ahoojte..mám 14 a moj priatel je starší o 7 rokov, takže aj skúsenejší.. ked sme spolu samy, a bozkávame sa, tak sa pokúša aj o niečo viac..on ma má chuť prstovat, ale kedže ma ešte nikdto nikdy neprstoval, tak sa toho bojím, pretože ked moju kamošku prstoval kamarát, ona pri tom velmi krvácala, a ja sa teraz bojíím, že budem krvácat...čím to je?, alebo dá sa tomu nejak predísť??
Bojím sa toho...
Ja nepopieram,ze sex. tuzba existuje aj u 14 roc.Ako som napisala myslim si stale to co si mysli a v takejto faze debaty koncim.Nic v zlom ,ale mame jasne rozdielny postoj.
Tu nejde absolútne o moje hranice ale o hranice dnešných mladých ľudí. ale tým, že Ty sa tu vzrušuješ nad tým že majú len 14 nezabrániš tomu, že budú skúšať. Samozrejme nie som zato aby spolu hneď spali, ale sú aj iné spôsoby ako uspokojiť svoje túžby a vôbec nič tým neporušujú. Poznám mladých ľudí, ktorí sa spolu maznali aj pár rokov a vôbec nedošlo k sexu. Záleží na tom, aký je to chlapec. Ale to či to dostatočne rýchlo pochopí my už neovplyvníme. A priznajme si potom sú tieto veci nebezpečné aj keď má 30. Nechápem kde žiješ. Veď tie deti vedia niekedy viac ako my dve dokopy. Práve preto sa s nimi treba rozprávať. Nie navádzať ich ale citlivo pristupovať k týmto veciam. Netreba pred tým zatvárať oči a dušovať sa tu vekom. A vôbec mi nezáleží na tom, aby som pred nimi vyzerala kamarátsky. Jednoducho aj ja som mala 14. A prvýkrát som mala sex v 19-tich. Ale zaujímalo by ma ako im pomôžeš Ty keď sa tu budeš oháňať že sa to nesmie. Už ich to nebude lákať však?
Lujzaba...ja nebudem nikoho navadzat na trestny cin...jasne.To nieje o fazulky.....To ,ze mas hranice nizsie ako je zakon je tvoja vec.Nebudem radit 14roc. tato tema uz zo zakona tu nema co robit...radit 14rocnej ako na to.Citaju to aj ine 14stky a potrebuju vediet co je pravda.Mozes sa tu hrat na ich kamaratku,ale tym im nepomozes.Petting je cesta a velmi blizka cesta k milovaniu to jednoducho nema co 14 rocne dieta riesit.A nieje to o puritanstve,ale o zakone a o 7rokov starsi chlapec s nou nebude chciet len petting.Evidentne ju pripravuje na sex.Tak sa nehnevaj ,ale budem si stat za svojim.
Majkaaa: No tak teraz si jej už len pomohla. Myslím, že aj keď má 14 má už svoje túžby. Tým, že niekomu povieš. Máš 14!!! Tak hneď ho tie jeho túžby a chute prejdú. Pýta od nás radu a nie kázeň. Presne takto kedysi pristupovali aj k nám a potom som bola ako hlúpučká. Ale vidím, že je Vás viac. Vy puritáni. Keď už k tomu nemáte čo povedať aspoň nepoučujte. Myslím, že na pettingu nie je nič hrozitánske. A môžu to byť, pri citlivom partnerovi, veľmi pekné prvé krôčiky v prenikaní do intimity. Ale naozaj treba dovoliť tomu druhému len čo Ty sama chceš a ak sa Ti to nebude páčiť, treba to povedať. On vôbec nemusí vojsť s prstíkom dovnútra. Krvácať mohla aj preto že vošiel moc hlboko alebo bol surovejší a porušil jej blanu. Takže ty sama tomu dáš smer ale normálne kým Ti to je príjemné tak sa ničoho obávať nemusíš. Samozrejme ostaňte zatiaľ len pri tomto druhu intimity. Z toho ostatného je asi lepšie zatiaľ mať strach :-)) Hlavne z mužov. sú to beťári :-)
Máš 14 !!! Si pod zákonom !!! Dnes Ťa bude prstovať a za pol roka tu budeš vyplakávať,že si asi v tom. So všetkým počkaj,najprv si dôkladne naštuduj,ako to v tom tele prebieha,konaj zodpovedne. Možno teraz na moju adresu aj niečo nepekné povieš,ale ja hovorím,ešte si decko,so sexom čakaj!!A od prstovania k sexu je len tenučká hranica,to mi ver.
Daj si temu a tam to ries tu to je o niecom inom 14cm ak si si nevsimol.
ahojte , mam 14cm penis , a bojim sa, ze ma moja priatelka vysmeje :(
newiem , preco mas chalana o 7rokow starsieho , sama si si vybrala a mohla si cakat ze bude chciet cosi wiac ... teraz TRP !!! ... myslim ze to je len twoja chyba !
No asi vies ,ze vek na akykolvek sex nemas a dokonca si pod zakonom.A tvoj frajer pacha trestny cin.Tak draha povedz mu ,ze nech este pocka.....zo vsetkym.
ahoj kissinka, pokial ta tvoj priatel bude prstovat, ked budes dostatocne vlhka a vzrusena, a ked bude nezny a nestrci ti tam naraz hned dva prsty, tak to bude ok. A nezabudni sa uvolnit a dychat zhlboka!
... a inak, kazdy clovek je iny a ty nemusis krvacat tak ako tvoja kamoska.
A este jedna vec, pokial to nechces ty, tak potom nech chklapec pocka! neboj sa mu povedat z coho mas strach!